emirhan1234
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,814
Herkese merhabalar ben mining yapmak istiyorum 2500tl ye ekran kartı istiyorum 2. Elde olabilir yardım ederseniz çok senirim bulunması zor demeyin 
Tamam 4000tl ye önerebilirmisin2500 TL'ye mining için kart zor değil imkansız. 4000 TL' de şansınız olabilir.
neden imkansız olsunki etherum mining dememiş2500 TL'ye mining için kart zor değil imkansız. 4000 TL' de şansınız olabilir.
2.el varmıTamam 4000tl ye önerebilirmisin
Kâriı çok az.neden imkansız olsunki etherum mining dememiş
Sandığım KADARI ile 4gb altı ile mining yapılıyor 4gb ve altında eth kazılmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2.el varmı
RX580 ikinci el bulmaya çalışın.Tamam 4000tl ye önerebilirmisin
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-sapphire-pulse-rx-5500xt-4gb-921325312/detay pazalık yap güzel para getirirTamam 4000tl ye önerebilirmisin
ETH ile kazılmıyor, kazılsa da kar edemezsin kolay kolay. RVN falan anca kazabilirsin.neden imkansız olsunki etherum mining dememiş
Sandığım KADARI ile 4gb altı ile mining yapılıyor 4gb ve altında eth kazılmıyor
Reis önerirmisin. 2500tlik bir kart rx 570 4gb.olurmuETH ile kazılmıyor, kazılsa da kar edemezsin kolay kolay. RVN falan anca kazabilirsin.
ETH için 4GB RX 570 uygun olmaz, diğer coinler için bilemem. RVN kazabilirsiniz.Reis önerirmisin. 2500tlik bir kart rx 570 4gb.olurmu
4GB olanını 1750'ye buldum;ETH için 4GB RX 570 uygun olmaz, diğer coinler için bilemem. RVN kazabilirsiniz.
Ben para kazanmak istiyom yardım edermisin dicsorda gelsen?ETH için 4GB RX 570 uygun olmaz, diğer coinler için bilemem. RVN kazabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
4GB olanını 1750'ye buldum;
Tekrar diyeyim, ETH için 4GB uygun değil.Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Maalesef o kadar bilgim yok. @Caner Kösedağ yardımcı olabilir sana.Ben para kazanmak istiyom yardım edermisin dicsorda gelsen?