XenoDonkey
80+
- Reaksiyon skoru
- 84
Arkadaşlar max 2 - 2.5k ya mouse lazım, renk tercihim yok eğer yardımcı olursanıza sevinirim.
indirimde yakalarsan scyrox v6 öneririmArkadaşlar max 2 - 2.5k ya mouse lazım, renk tercihim yok eğer yardımcı olursanıza sevinirim.
katılıyorum scyrox modelleri güzeldirindirimde yakalarsan scyrox v6 öneririm
güzele benziyo ama a5 ultra da önermişler o nasıldırindirimde yakalarsan scyrox v6 öneririm
a5 ultra hakkında bilgi sahibi değilim. Scyrox v6 modelini aktif kullanmaktayım gayet memnunum. Sorunuz varsa yazarsanız yardımcı olabilirim.güzele benziyo ama a5 ultra da önermişler o nasıldır
kronik bir sıkıntısı falan var mı, fantech helios 2 pro s le arasında kaldım ama fantech daha iyi diyorlar ayrıca scyrox u palm tutamıyormuşuz galibaa5 ultra hakkında bilgi sahibi değilim. Scyrox v6 modelini aktif kullanmaktayım gayet memnunum. Sorunuz varsa yazarsanız yardımcı olabilirim.
kronik bir sıkıntısı yok,kimeseden kronikleşecek bir şikayet duymadım.Scyroxun v6 ve v8 olmak üzere 2 modeli var v6 claw ve palm grip için v8 ise claw grip için önereceğim mouse olur. dediğiniz model hakkında pek bilgim bulunmamaktakronik bir sıkıntısı falan var mı, fantech helios 2 pro s le arasında kaldım ama fantech daha iyi diyorlar ayrıca scyrox u palm tutamıyormuşuz galiba