2500TL TELEFON ÖNERİSİ

Malum parti gibi kendi çalıyo kendi oynuyo...

zort attığın telefon 40 falan bile anca
zort sana redminin yazılım sıkıntılarını anlatmadılar
zort
redmi kullanıyorum
bu telefon 60 fps veriyor btw bi iki ayar yapıldığı taktirde çok güzel çalışır
yazılım sorunu hiç yaşamadım

2. el önerime ağlıyacaksan 0 a bulabilirsen bul ultrada akıcı oynatacak telefon

edit: gelen yeni vergiler ile 1400 olan bu telefon sağolsunlar 1k daha zamlandı ben o yüzden 2. el öneriyorum 2500 e 2. elden 5 katı daha iyi telefon alabilir imei sorunu yaşayabilir sadece o kadar imeri sorunuda zaten androidte halletmesi koy

redmi kullanıyorum
bu telefon 60 fps veriyor btw
yazılım sorunu hiç yaşamadım
Aynen kanka gfx toolla nokia da 60 fps açar 1 yıl sonra çöp olur o telefon 60 fps açarsa bile
ne kadar sorun yaşadıysan bilinçaltın sorun olarak algılamıyor btw sanırım .dddd

Aynen kanka gfx toolla nokia da 60 fps açar 1 yıl sonra çöp olur o telefon 60 fps açarsa bile
ne kadar sorun yaşadıysan bilinçaltın sorun olarak algılamıyor btw sanırım .dddd
boş atıyorun sadece senide yok sayıyorum az daha mesaj yazarsan ağır hakarettem uzaklaştırılacağım zaten sinirlerim bozuk birde senin ile uğraşmıyayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2500TL Bütçeli Güzel Kameralı İşlemcisi Güzel Pubgde 60 FPS Veren Bir Telefon İstiyorum Yardım Edebilir misiniz ?
dediğim gibi 2. elden pocox3 bakabilirsin kaliteli telefon kamera olarakta güzel 120hz ekranı ile güzel bir oyun deneyimi yaşayacağını düşünüyorum

boş atıyorun sadece senide yok sayıyorum az daha mesaj yazarsan ağır hakarettem uzaklaştırılacağım zaten sinirlerim bozuk birde senin ile uğraşmıyayım
Hadi yaa yok say napim iyilik yap kendine ve bize de telefon nedemek onu araştır
hadi bb günlüğüne yaz bu olayı

Elindekiyle devam et bu bütçedeki cihazlar ondan çok fazla bir performans vermez. Eğer güncellik ve bir kaç artı daha istiyorsan 9T önerebilirim arkadaş ikicni el ve kaçak önermiş diğerlerinede sallamış biraz komik. İkinci elde kimin nasıl kullandığı cihazın kondisyonu belli değil kaçak cihaz yasa dışı zaten :D
Benim değil idare etmesi için anneminkini aldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,819
Üyeler
187,737
Son üye
mukose
Geri