30FPS?
zort
yurt dışı vergisiz olarak alması daha iyi o yüzden letgo gibi yerlerden öneriyorum
30FPS?
zort
yurt dışı vergisiz olarak alması daha iyi o yüzden letgo gibi yerlerden öneriyorum
zort attığın telefon 40 falan bile anca
zort
redmi kullanıyorumzort attığın telefon 40 falan bile anca
zort sana redminin yazılım sıkıntılarını anlatmadılar
zort
Aynen kanka gfx toolla nokia da 60 fps açar 1 yıl sonra çöp olur o telefon 60 fps açarsa bileredmi kullanıyorum
bu telefon 60 fps veriyor btw
yazılım sorunu hiç yaşamadım
boş atıyorun sadece senide yok sayıyorum az daha mesaj yazarsan ağır hakarettem uzaklaştırılacağım zaten sinirlerim bozuk birde senin ile uğraşmıyayımAynen kanka gfx toolla nokia da 60 fps açar 1 yıl sonra çöp olur o telefon 60 fps açarsa bile
ne kadar sorun yaşadıysan bilinçaltın sorun olarak algılamıyor btw sanırım .dddd
dediğim gibi 2. elden pocox3 bakabilirsin kaliteli telefon kamera olarakta güzel 120hz ekranı ile güzel bir oyun deneyimi yaşayacağını düşünüyorum2500TL Bütçeli Güzel Kameralı İşlemcisi Güzel Pubgde 60 FPS Veren Bir Telefon İstiyorum Yardım Edebilir misiniz ?
Hadi yaa yok say napim iyilik yap kendine ve bize de telefon nedemek onu araştırboş atıyorun sadece senide yok sayıyorum az daha mesaj yazarsan ağır hakarettem uzaklaştırılacağım zaten sinirlerim bozuk birde senin ile uğraşmıyayım
Benim değil idare etmesi için anneminkini aldımElindekiyle devam et bu bütçedeki cihazlar ondan çok fazla bir performans vermez. Eğer güncellik ve bir kaç artı daha istiyorsan 9T önerebilirim arkadaş ikicni el ve kaçak önermiş diğerlerinede sallamış biraz komik. İkinci elde kimin nasıl kullandığı cihazın kondisyonu belli değil kaçak cihaz yasa dışı zaten![]()
forum.donanimarsivi.com