fiyat yok mu?Alıntıyı görüntüle
Uygulamada ve carrefour marketlerde geçerli (Markette carrefourcard kullanmayı unutmayın)
Tadı nasıl bunun yediniz mi? Şu şekil donmuş yemeklerin hiçbiri iyi olmuyor ya ne pizza ne lahmacun ne pide ne bilmem ne hiç güzel olan yok istisnasız.Alıntıyı görüntüle
2 Paketi 149 Liraya geliyor.
Uygulamada ve carrefour marketlerde geçerli (Markette carrefourcard kullanmayı unutmayın)
Konudan bağımsız olarak, Pek food diye bir marka var. Şu ana kadar kötü hiç bir ürününe denk gelmedim. Lahmacunu baya iyi.Tadı n
Tadı nasıl bunun yediniz mi? Şu şekil donmuş yemeklerin hiçbiri iyi olmuyor ya ne pizza ne lahmacun ne pide ne bilmem ne hiç güzel olan yok istisnasız.
1 pakette kac tane var ?Alıntıyı görüntüle
2 Paketi 149 Liraya geliyor.
pişircem derken hocam ? ne var içinde pilav filan hazırmı oluyor ben sokaktan alıp yiyordum hep çokta hoşuma gidiyo nasıl yapıyonKonudan bağımsız olarak, Pek food diye bir marka var. Şu ana kadar kötü hiç bir ürününe denk gelmedim. Lahmacunu baya iyi.
Midyeleri gece pişiricem. En kötü paket midye, sokakta satılanlardan bin kat iyidir diye aldım. En azından zehirlenmemBu fiyata bedava.
pilav hazir hocam tek pisircenpişircem derken hocam ? ne var içinde pilav filan hazırmı oluyor ben sokaktan alıp yiyordum hep çokta hoşuma gidiyo nasıl yapıyon
midyeci yasin haric yemiyom artik benİyduruk kokoreççiler yüzünden midyeden soğudum
Yarım çay bardağı kaynar suyu tencereye koyuyosun tencereye midyeleri donuk halde diziyosun. Ocağın altını hafif yüksekte açıp, kapağı kapatıyorsun 4-5dk kaynatıyosunpişircem derken hocam ? ne var içinde pilav filan hazırmı oluyor ben sokaktan alıp yiyordum hep çokta hoşuma gidiyo nasıl yapıyon