250sr enjeksiyon açmama sorunu

Flexi11

80+
Reaksiyon skoru
0
Herkese selam arkadaşlar.
250sr sahibiyim. Motorum bu sorunun başında enjeksiyon açıyordu marş alıyordu ama zor çalışıyordu. Şimdi ise motoru açtığımda benzin pompasından gelen çalışma yani vız sesi gelmiyor. Sadece ufak bi tık sesi geliyor. Motor çalışmıyor. Başına gelen varmı neden olur.

Herkese selam arkadaşlar.
250sr sahibiyim. Motorum bu sorunun başında enjeksiyon açıyordu marş alıyordu ama zor çalışıyordu. Şimdi ise motoru açtığımda benzin pompasından gelen çalışma yani vız sesi gelmiyor. Sadece ufak bi tık sesi geliyor. Motor çalışmıyor. Başına gelen varmı neden olur.
Bu motoru bir gün yolda birisiyle sohbet muhabbet ederken motorunu sordum adam kafayı yemiş motoru yüzünden bana ucuza vermeye çalıştı kronik olabilir servise götürüp bir bakım yaptırsan iyi olabilir çin motoru bu yüzden alınmaz zaten ölüm motoru gibi bir şey 250 sr en azından yavaş biraz 450 sr a binsen ne zaman bozulacağının garantisi yok sürdüğün zaman bariyerlere girersin herlerin paramparça olur hiçkimsede haline üzülmez dostum neyse kaç km de motorun her 3000 kmde kesinlikle bakıma git o motorla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yine benzinlik yine çin motoru şu motoru övene sevene saygım yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yağ soğutucusu patlıyor bu motorların kral bence motorunu en kısa zamanda satmanı öneririm

Enjektör iğnesi yanmış olabilir. O zaman yakıt alamıyor. Değişmesi gerekir.

Geri