Qajin
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Qajin Çiftçi
178bak bu bilgi yanlış. tüm tek silindirli motorlar aynı titreşim seviyesine sahip değildir. aralarında belki de açık ara en çok titreyen motorlardan biri de duke 125 250 390'dır ( aman aman bir titremesi var ) duke serisinde keyif 790 duke'den sonra başlar. zaten 125 250 ve 390'lıklar hindistanda toplanıyor. ben şahsen bu üç alt seviye duke'ü beğenmiyorum. ( genel parça kalitesi bana zayıf geliyor ) özetle her halükarda tek silindirlili bloklar titrer. ama minimalize eden motor markaları da mevcuttur. çin malından ziyade duke serisi titrese de taş gibidir. tercih edilebilir. ktm'nin ürettiği bu motorları satın alan kesim titreşime pek bakmaz tek silindirin ürettiği güce hastadır. bu sınıfta emsalleri de yok. ben alırım pata pata gaz açarım tekere gelirim yanların ne kadar fırlamalık varsa yaparım hafifte olsun virajada girerim yapışsın yola diyenlerin motorudur. ufakta tecrübe ister 390 duke. 250 duke daha uysaldır. 125'lık zorunda kalınmadıkça alınmamalıdır. genel olarak titreşim konusunda bi açıklama daha yapayım duke serileri için. bu motorlar şehir içi motorudur. alırım uzun yola giderim derseniz işte o zaman uyuşan ayaklar eller falan sıkıntı çekersiniz. duke alacak olanlar yada kullananlar bu motorları şehir içi kullanım için almaktalar. zaten firma da geçmişte bir kaç kataloğunda yada reklamında bunun altını çizdi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ktm almak istiyorsunda hocam boy kaç ? duke oldukça küçük bir motor. kimse belirtmemiş ama söyleyim.
Knk aklımda o da varda yenisi yok pek piyasada eskilerde sıkıntı temiz bulmao zorSUZUKİ GSX-R 250 tavsiye ederim. 1 buçuk sene kullandım çok memnundum.
KTM RC 250 hakkında ne düşünüyorsun kmkbak bu bilgi yanlış. tüm tek silindirli motorlar aynı titreşim seviyesine sahip değildir. aralarında belki de açık ara en çok titreyen motorlardan biri de duke 125 250 390'dır ( aman aman bir titremesi var ) duke serisinde keyif 790 duke'den sonra başlar. zaten 125 250 ve 390'lıklar hindistanda toplanıyor. ben şahsen bu üç alt seviye duke'ü beğenmiyorum. ( genel parça kalitesi bana zayıf geliyor ) özetle her halükarda tek silindirlili bloklar titrer. ama minimalize eden motor markaları da mevcuttur. çin malından ziyade duke serisi titrese de taş gibidir. tercih edilebilir. ktm'nin ürettiği bu motorları satın alan kesim titreşime pek bakmaz tek silindirin ürettiği güce hastadır. bu sınıfta emsalleri de yok. ben alırım pata pata gaz açarım tekere gelirim yanların ne kadar fırlamalık varsa yaparım hafifte olsun virajada girerim yapışsın yola diyenlerin motorudur. ufakta tecrübe ister 390 duke. 250 duke daha uysaldır. 125'lık zorunda kalınmadıkça alınmamalıdır. genel olarak titreşim konusunda bi açıklama daha yapayım duke serileri için. bu motorlar şehir içi motorudur. alırım uzun yola giderim derseniz işte o zaman uyuşan ayaklar eller falan sıkıntı çekersiniz. duke alacak olanlar yada kullananlar bu motorları şehir içi kullanım için almaktalar. zaten firma da geçmişte bir kaç kataloğunda yada reklamında bunun altını çizdi.
ktm almak istiyorsunda hocam boy kaç ? duke oldukça küçük bir motor. kimse belirtmemiş ama söyleyim.
Son düzenleme: