EkmekArasıRX6900XT
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 172
- Bütçe
- 250
Bütçe 250₺. Beyaz olması şart. RGB olsa iyi olur ama olmasada olur.
glorious alBütçe 250₺. Beyaz olması şart. RGB olsa iyi olur ama olmasada olur.
hocam 1.si 250 TL'ye beyaz mouse pad alınmaz bence kötü olur yani. 2.si çabuk leke olur helede çıkmazsa sorun olabilir önerim desenli al illa beyaz istiyosan beyazı az olan desenli bişe al
hocam mouse padi ne kadar az silersen o kadar iyi özelliğini her silmede azar azarda olsa kaybediyor. mesela bende yeni mouse pad aldım desenli alacaktım. siyah aldım tamamen siyah yarın gelicek bakalım. normalde siyah beyaz sistemim var ve mouse pad beyaz alsam güzel olurdu ama gerek yok beyazaAlakası yok kullandım 2-3 ayda bir cifle siliyorum mis gibi oluyordu![]()
hocam mouse padi ne kadar az silersen o kadar iyi özelliğini her silmede azar azarda olsa kaybediyor. mesela bende yeni mouse pad aldım desenli alacaktım. siyah aldım tamamen siyah yarın gelicek bakalım. normalde siyah beyaz sistemim var ve mouse pad beyaz alsam güzel olurdu ama gerek yok beyaza
Hocam teşekkürler trendyol'da 240₺.bende porgenin asbtract desenli bi mousepad i var, ben çok beğenerek kullanıyorum en son 160 TL idi şuan var mı bilmiyorum ama bulursanız net alın malzeme ve baskı kalitesi çok iyi
bütçenize uygun aslında ama 240 verilir mi bilmiyorum hocamHocam teşekkürler trendyol'da 240₺.
4 sene önce siyah aldım daha hiç silmedim demek ki alakası varmışAlakası yok kullandım 2-3 ayda bir cifle siliyorum mis gibi oluyordu![]()