128 gb sd kart Sheinden 50 lira ( yeni hesap gerekir)

Alpha45

80+
Reaksiyon skoru
15
Sd kartı bu fiyattan almak için Sheinden yeni hesap açıp e postayı doğrulayıp ve tercihleri tamamlayarak 120 puan almanız gerekmektedir .Ödeme aşamasında kargo garantisini kaldırıp %70 kuponu uygulayın başlıktaki fiyata . Türkiyede en ucuz 128 gb sd kart 400 liradan başlıyor . Fiyat uygun günlük giriş yapıp puan toplayarak fiyatı daha da düşürebilirsiniz. Okuma hızı 90 MB olduğu söylenmiş . İhtiyacınız varsa değerlendirebilirsiniz. resim veya dosya depolamak için iş görür diye düşünüyorum çok bir kalite beklemeyin .

Son düzenleme:
İçerisinde dosya taşınmaz depolama alanı büyük ihtimal sahtedir para verdiğinize değmez
Neye dayanarak söylüyorsunuz depolama alanının sahte olduğunu ? Dosya depolamak için kullanılabilir veyahut Güvenlik kamerası için kullanılabilir .

%100 sahtedir. Bellek ve depolama çiplerinin zamlandığı bu dönemde heleki

Neye dayanarak söylüyorsunuz depolama alanının sahte olduğunu ? Dosya depolamak için kullanılabilir veyahut Güvenlik kamerası için kullanılabilir .
Ne idüğü belirsiz markaları bana savunma. Depolama için asla alınmaz ne zaman bozulacağı belli olmayan kalite kontrol aşaması olmayan ürünler bunlar.İnternette küçük çaplı bir araştırma yaparsan Çin'den alınan markasız depolama ürünlerinde sahte GB şikayetlerini okursun.

%100 sahtedir. Bellek ve depolama çiplerinin zamlandığı bu dönemde heleki
Yorumları genel olarak iyi diye paylaştım hocam. Ben de 32 gb olanından iki tane aldım aşağıya bıraktığım linkten
Gelince sahte olup olmadığını söylerim iki 64 gb sd kartı 66 liraya aldım .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne idüğü belirsiz markaları bana savunma. Depolama için asla alınmaz ne zaman bozulacağı belli olmayan kalite kontrol aşaması olmayan ürünler bunlar.İnternette küçük çaplı bir araştırma yaparsan Çin'den alınan markasız depolama ürünlerinde sahte GB şikayetlerini okursun.
Ben 128 gb flash bellek aldım reletech gayet iyi çıktı 200 liraya ben savunmuyorum . Ürününün yorumları genel olarak olumlu kullanmadığınız ürünler hakkında kesin ithamlar yanlış .

Son düzenleme:
Alacağım bakalım 1gb çıkmasın da 🤣

Yorumları genel olarak iyi diye paylaştım hocam. Ben de 32 gb olanından iki tane aldım aşağıya bıraktığım linkten
Gelince sahte olup olmadığını söylerim iki 32 gb sd kartı 64 liraya aldım .

Ben 128 gb flash bellek aldım reletech gayet iyi çıktı 200 liraya ben savunmuyorum . Ürününün yorumları genel olarak olumlu kullanmadığınız ürünler hakkında kesin ithamlar yanlış .
Kesin mi konuşmuşum ? Tekrar baktım mesajıma 'büyük ihtimal sahtedir' yazmışım.

üzerinde memory card yazan bir sd kartı alacak kişinin aklından şüphe ederim.

bir örnek olarak bu samsung 990 pro aliexpress çakması
ama hiç bir yerinde samsung yazısını göremezsiniz. neden peki? marka bile yok sadece model numarası var.
1000076280.webp

üzerinde memory card yazan bir sd kartı alacak kişinin aklından şüphe ederim.

bir örnek olarak bu samsung 990 pro aliexpress çakması
ama hiç bir yerinde samsung yazısını göremezsiniz. neden peki? marka bile yok sadece model numarası var.
Alıntıyı görüntüle
Hocam ben kaliteli diye bir iddiam yok. Fiyatı uygun geldi .Yorumları da iyiydi genel olarak ondan paylaştım çok kaliteli bir şey beklemiyorum zaten.

Son düzenleme:
ben aliexpressden 2018de aldığım ssdyi hala bilgisayarımda kullanıyorum hocam. alalı 7 yıl oldu hala sıkıntısız çalışıyor. çinli ürünler kötü değil. sahte ve markasız ürünler kötü.

Hocam ben kalite diye bir iddiam yok. Fiyatı uygun geldi .Yorumları da iyiydi genel olarak ondan paylaştım çok kaliteli bir şey beklemiyorum zaten.
benim iddiam sahte olduğu yönde markasız olup da sahte olmayan hiç bir flash bellek yada Hafıza kartı gösteremezsin

ben aliexpressden 2018de aldığım ssdyi hala bilgisayarımda kullanıyorum hocam. alalı 7 yıl oldu hala sıkıntısız çalışıyor. çinli ürünler kötü değil. sahte ve markasız ürünler kötü.

benim iddiam sahte olduğu yönde markasız olup da sahte olmayan hiç bir flash bellek yada Hafıza kartı gösteremezsin
Çok bir bilgim yoktu hocam kusura bakmayın. İnsanlara yardımcı olmaya çalışıyordum. Öyle olduğunu bilseydim paylaşmazdım. Evdeki kamera için almıştım ben mesela 2 tane 64 gb onun için bile iş görse bana yeter umarım bana vaat ettiği kapasiteyi verir.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: ghnn
Geri