Shein indirimli ürünler

takılanlarda detained yazıyor hocam
gelen mesaj hakkında bilgim yok
Hatta ben gümrük şirketine mail attım yasaktan 2 gün önce sipariş verdim, ürünümü istiyorum dedim. Onlarda bana gümrüğe 29'unda girdiği için basitleştirilmiş gümrük işlemi uygulanamıyor diye mail atmışlardı. Yani gümrüğe takıldı, normal prosedür ile alabilirsiniz diye. Tabi bu maili attıklarından 10dk önce ürün bana teslim edilmişti :D
1763547720083.webp

Neyse inşallah dediğin gibidir. Benim not released yazıp ücret iadesi aldığım ürünler var. 10 gündür bekleyenler var. İnşallah onlarda gelir. Hatta geçen hafta not released yazan hala piyasada yok.

Hatta ben gümrük şirketine mail attım yasaktan 2 gün önce sipariş verdim, ürünümü istiyorum dedim. Onlarda bana gümrüğe 29'unda girdiği için basitleştirilmiş gümrük işlemi uygulanamıyor diye mail atmışlardı. Yani gümrüğe takıldı, normal prosedür ile alabilirsiniz diye. Tabi bu maili attıklarından 10dk önce ürün bana teslim edilmişti :D
Alıntıyı görüntüle

Neyse inşallah dediğin gibidir. Benim not released yazıp ücret iadesi aldığım ürünler var. 10 gündür bekleyenler var. İnşallah onlarda gelir. Hatta geçen hafta not released yazan hala piyasada yok.
bazen aylar sürebiliyor hocam gümrük işleri

Ürün önerin

40 tan fazla hesap aynı ip ile hiçbir sıkıntı yok

araya birkaç gün girdikten sonra düzeliyor en son açtığım hesapta kupon boşa gitmesin diye 50 dk alacak birşeyler aradım şaka gibi en son evdeki 15. kabloyu sipariş edip shein defterini kapattım ben :D 2 ayda tüm portföyümü yedi namıssız :peeposad:
Bana telefon no veya kupon konusunda sıkıntı çıkarmıyor ama puan için mail onay linki istediğimde 2 gündür kimlik doğrulama işlemi kullanılamıyor sonra dene diyor. Bu da düzelir mi yoksa farklı telefondan devam mı?

Geri