Shein indirimli ürünler

Aras ile geliyor benimkiler. Hatta 2 sms geldi. Sabah gelir 2 tanesi ama 10 kadar kargodan haber yok daha. Ortalarda sipariş verdiğim gelmiş mesela ama 15 gün öncekiler yok hala.
Bana gelmiyor aceyip şekilde geçenki hiç gelmedi şimdiki gümrükten alındı diye geldi kaldı öyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Değişiklik yok hiç kocaeliye gitti ordan sonra bir şey gözükmüyor

Hocam birkaç soruya cevap vermek istiyorum. Uygulama üzerinde turuncu renk ile fiyatı yazılan ürünler kuponlara tabiidir. Gümrük konusunda son çıkan ayakkabı vb. ürünler yasaklandığı için gümrükte yoğunluk var. Shein üzerinden alışveriş yapacak arkadaşlar için puan kullanımını manuel yapın lütfen bazen kullanmıyor ve tekrar ediyorum turuncu etiket harici kupon indirimi olmuyor. Ugreen markası için bazı ürünleri ağırlık veya pilli olması sebebiyle gönderilmiyor. Kargo konusunda bende sorun yaşadım 11 Kasım'da uçak varış alanına vardı bugün hâlâ hareket yok uygulama üzerinden acil teslimata basabilirsiniz. Gelecek siparişlerinizde çok uyguna ürün almak istiyorsanız yeni hesap açmak şart. Ürünler eğer tahmin gününden geç teslim edilicekse iade edin ve puan isteyin kupon ve puanlarınızın yanında yüksek miktarda olmasada 30 puan veriyor. Ağustos'tan beri alışveriş yapıyorum başka sorularınız var ise sorabilirsiniz. Gümrük olayları öncesinde kargolar çok hızlı elime ulaşıyordu 1 haftadan kısa sürelerde geliyordu. Ekim ayının sonuna doğru bu hız gittikçe düştü.

Son düzenleme:
Hocam 24 saatten fazla geçti hala durumu böyle ne kadar sürer elime ulaşması? Ve diğer hesapta biraz daha geride, "Yükleme Tamamlandı" durumunda.

Ekler

• 1000006786.webp
    1000006786.webp
    19.6 KB · Hit: 45
Merhaba. Kargoda 7 Kasım'dan beri hareket yok. En son uçak havaalanına inmiş. Kasım yoğunluğudur diyeceğim ama neredeyse 10 gün olacak. Sizce olumsuz bir durum var mıdır?
"
Nov 07, 06:29
The plane arrives at the destination airport.
"
Faydalı konu, bilgiler için teşekkürler.

kargoyu hızlandır gibi bir seçenek olmalı onu kullan, bir iki gün içinde kargon hakkında güncellemelerin yapılması muhtemeldir

Onu da yaptım galiba iki-üç gün oldu ama henüz bir gelişme yok, en erken Pazartesi güncellenir o zaman eğer işe yaradıysa. Gece yarısından sonra tekrar yaparım. İlginiz için teşekkürler.

7 Kasım'da havaalanına gelen paketten 18 Kasım'a kadar haber alamadım. 17 Kasım'da dağıtıcıya teslim edilmiş, 18 Kasım'da Aras kargodan SMS geldi.

Son düzenleme:
shein

şu tarz şarjlı masa saatleri geçer mi?
yüzde 50 verdiğin sipariş iptal olur. yeni hesap bonusun gider.
bu şarjlı değil bu arada şarjlı olan ürünler %100 iptal olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

7 Kasım'da Havaalanına gelen paketten 18 Kasım'a kadar haber alamadım. 17 Kasım'da dağıtıcıya teslim edilmiş, 18 Kasım'da Aras kargodan SMS geldi.
benim de geçen hafta dağıtıcıya teslim edilmiş üründen haber yok halen

Benim kargoların yarısı teslim edildi. Ayrıca Temu'da gümrüğe takılanlardan da 2 tanesi garip bir şekilde teslim edildi.

1763544544145.webp

Geri