Neler Yeni

Çözüldü✓ 25k Bütçe Laptop Öneri̇si̇

TheWocean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Deniz
Bütçe
25000
25k bütçem var. Laptop önerisi yapabilir misiniz? Hangi marka en iyi bununla ilgili de bilgi verebilirsiniz. Teknik servis, pc sorunları vs. bakımından.

Şu anki araştırmamla bunları bulabildim en iyi f/p diyebileceğim bu ikisi arasında işlemciyi i7 12700 den 15 12500 e düşürüp windowslu olanını almak mantıklı mı freedos bilgisayara nasıl windows kurulur bilmiyorum açıkçası korkutuyor. Bu ikisi arasından hangisini almalıyım veya başka laptop, marka önerileriniz var mı?

Son düzenleme:

baranthemosby

80+ Bronze
25k bütçem var. Laptop önerisi yapabilir misiniz? Hangi marka en iyi bununla ilgili de bilgi verebilirsiniz. Teknik servis, pc sorunları vs. bakımından.

Şu anki araştırmamla bunları bulabildim en iyi f/p diyebileceğim bu ikisi arasında işlemciyi i7 12700 den 15 12500 e düşürüp windowslu olanını almak mantıklı mı freedos bilgisayara nasıl windows kurulur bilmiyorum açıkçası korkutuyor. Bu ikisi arasından hangisini almalıyım veya başka laptop, marka önerileriniz var mı?
HP Victus kullanmadım. Hatta bir aralar öneride bulunduğum, güzel yorumları çok olan bir Laptop idi. Ancak son zamanlarda sallanma sorunları gibi şikayetler ile yazı yazan çok kişi oldu. Kullanma amacınız oyun ise biraz daha bütçe yükseltip, bunu alabilirsiniz. Bütçenizi aşıyor biliyorum. Ancak çok güzel bir ürün. Bakmanızı tavsiye ederim. Keyifli günler dilerim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Muhammet Ali Ofluoğlu
Bunlardan iki kat performans veren laptob satayım sana rtx 3060li sıfır garantili
Mesaj otomatik birleştirildi:

19600e

TheWocean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Deniz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
freedos bilgisayar almatan çekiniyorum da windows kurmak kolay bir işlem mi ve windows kaç tl ye alınıyor sizce freedos mu mantıklı windowslu olanlar mı

OrkunJJ

80+ Silver
freedos bilgisayar almatan çekiniyorum da windows kurmak kolay bir işlem mi ve windows kaç TL ye alınıyor sizce freedos mu mantıklı windowslu olanlar mı
Hocam Windows kurmak son derece basit bir işlem. İki şey gerekli bir tane USB bellek ve bir tane bu USB belleğe Windows kurulum dosyalarını kurduracağımız bir bilgisayar. Yapamam edemem diyorsanız YouTube dan bakın nasıl kuruyorlar diye.

hiyper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Umut Karakuş

buna bakalirsiniz içerinde 130wlık rtx 3060 var çok güçlü olacaktır

TheWocean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Deniz
Hocam Windows kurmak son derece basit bir işlem. İki şey gerekli bir tane USB bellek ve bir tane bu USB belleğe Windows kurulum dosyalarını kurduracağımız bir bilgisayar. Yapamam edemem diyorsanız YouTube dan bakın nasıl kuruyorlar diye.
windowslu satılan laptoplarda 1-2k fiyat farkı oluyor freedosa windows kurmak için çebimden kaç lira çıkar? orjinal key alırsam

hiyper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Umut Karakuş
bı tık bütçe artırırsan buna bakabilirsin https://www.hepsiburada.com/acer-ni...ilir-bilgisayar-nh-qfmey-003-p-hbcv00002snd6k

bı tık değil 4 bin lira az para değil :D

bı tık bütçe artırırsan buna bakabilirsin https://www.hepsiburada.com/acer-ni...ilir-bilgisayar-nh-qfmey-003-p-hbcv00002snd6k

bı tık değil 4 bin lira az para değil :D
diğer attığımdan daha iyisini buldum https://www.epey.com/laptop/dell-g15-gaming-5520-g55201800u.html
bu daha mantıklı ondan

OrkunJJ

80+ Silver
windowslu satılan laptoplarda 1-2k fiyat farkı oluyor freedosa windows kurmak için çebimden kaç lira çıkar? orjinal key alırsam
Retail diye geçen keyler var işletim sistemini kurduktan sonra online olarak bu keyler ile etkinleştirme yapılabiliyor. Birçok kişi bu şekilde kullanıyor ben de dahil. Bu keyleri 30TL ye de bulup alabilirsin 50 de 100 de olabilir satıcıya göre değişiyor ama öyle içinde hazır Windows gelen bilgisayarlar gibi 1-2K asla ödemezsin. Ki onlarda aynı şekilde etkinleştirip gönderiyorlar diye biliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,163
Üyeler
167,263
Son üye
yesildag58
Top Bottom