sadece güncelik kullanım için ise25.000 TL Bütçe ile gündelik ofis-masa başı işler iiçin kullanılacak bir laptop. Acil. hızlı olursa sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
pil ömrü iyi olsun
bakın ben tekrarlayayım ben önermekten vazgeçmemhocam iş görür ama bir arkadaşın ricası. bütçe 25.000. en iyisi ne olacaksa
ona söylemiştim zaten sizin dediğiniz gibi 25k fazla gelir diye. bütçe bu en iyisi ne ise o olsun dedi o yüzden öyle dedim bende. siz önerileriniz nelerse yazın bana yeter. onada atarım.bakın ben tekrarlayayım ben önermekten vazgeçmem
amaç sadece bahsettiğim şeylerse gerçekten fazla bütçe
benim cebimden çıkmayacak sonuçta para
atarım 24-25k lık pc geçerim
bence siz arkadaşınıza bir bahsedin yine durumu
amaç sadece ofis gündleik kullanım face youtube internette gezinme ise 13-17 arası bir pc yetermiş diyorlar diye bir söyleyin
yine de 25k diyorsa ve farklı bir amaç da belirtiyorsa ona göre bakalım
14'' mi arıyorsunuz ekranıona söylemiştim zaten sizin dediğiniz gibi 25k fazla gelir diye. bütçe bu en iyisi ne ise o olsun dedi o yüzden öyle dedim bende. siz önerileriniz nelerse yazın bana yeter. onada atarım.
bu iyi mi??
14 inç 15.6 inç farketmez. 14 inç den küçük olmasıun yeter (küçüğü varsa artık)14'' mi arıyorsunuz ekranı
genel standart olan 15.6 bakmayalım mı
abi gerçekten uçuyorsunuz gündlik kullanım için14 inç 15.6 inç farketmez. 14 inç den küçük olmasıun yeter (küçüğü varsa artık)
Mesaj otomatik birleştirildi:
LENOVO ThinkBook 16 G4 IAP i7-1255U 16GB 1TB SSD 16" WUXGA Freedos Bilgisayar 21CY006LTR 002 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
LENOVO ThinkBook 16 G4 IAP i7-1255U 16GB 1TB SSD 16" WUXGA Freedos Bilgisayar 21CY006LTR 002 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
@kronik1907 bu iyi midir?? ben beğendim gibi
sizin öneriniz nedir hocam. bilmiyom ben mi göremiyorumda çok iyi şeyler bulamadım.abi gerçekten uçuyorsunuz gündlik kullanım için
BU BENİM ONERDİĞİMsizin öneriniz nedir hocam. bilmiyom ben mi göremiyorumda çok iyi şeyler bulamadım.
arkadaşın attığı linklerde i7 li casperlar vardı. casper almamasını söyledim. i7 li baktıklarına göre güçlü bir şey istiyorlar sanırsam o yüzden bende o tarz şeyler bakıyorum