Pc hocasının yeni sistemine bakabilirsiniz.25000 TL bütçem var bilgisayar toplamama yardım eder misiniz
nerden bakıcam link var mıPc hocasının yeni sistemine bakabilirsiniz.
Hazır sistemler genelde daha mantıklı oluyor. Alırken anakartı biraz güzel seçmeye çalış m2 ssd de mümkünse 1tb olsun bunun dışında alacağın sistemi gençergamingden kesinlikle alma benim tavsiyem incehesap olur.25000 TL bütçem var bilgisayar toplamama yardım eder misiniz
neden gençergamingden almasın bu nasıl tavsiye nede uygun fiyat varsa oradan alacak ayrıca incehesabın sistemlerde tam saplamasyon fiyatlarda zatenHazır sistemler genelde daha mantıklı oluyor. Alırken anakartı biraz güzel seçmeye çalış m2 ssd de mümkünse 1tb olsun bunun dışında alacağın sistemi gençergamingden kesinlikle alma benim tavsiyem incehesap olur.
haklısın abim baktım şimdi gözlerim karardıneden gençergamingden almasın bu nasıl tavsiye nede uygun fiyat varsa oradan alacak ayrıca incehesabın sistemlerde tam saplamasyon fiyatlarda zaten
pahalı hocam 3060ti bulunur bu parayasize bir link atsam uygunmu bakar mısınız
![]()
GAMELİNE Gx60 Ultra I5-10400f 32gb Ram 1tb Ssd Rtx3060 12gb Oyuncu Masaüstü Bilgisayar - Fiyatı, Yorumları
Gx60 Ultra I5-10400f 32gb Ram 1tb Ssd Rtx3060 12gb Oyuncu Masaüstü Bilgisayar yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
haklısın abim baktım şimdi gözlerim karardı
https://www.gamegaraj.com/urun/hero-5a/ bunu rx6700xt yaparak alabilirsiniz hocmasize bir link atsam uygunmu bakar mısınız
![]()
GAMELİNE Gx60 Ultra I5-10400f 32gb Ram 1tb Ssd Rtx3060 12gb Oyuncu Masaüstü Bilgisayar - Fiyatı, Yorumları
Gx60 Ultra I5-10400f 32gb Ram 1tb Ssd Rtx3060 12gb Oyuncu Masaüstü Bilgisayar yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
haklısın abim baktım şimdi gözlerim karardı
Monitör dahilmi25000 TL bütçem var bilgisayar toplamama yardım eder misiniz
gençergaming ile sorun yaşadığında 2 hafta içinde çözebilirse kendini şanslı saysın. Ben keşke pahalı da olsa ince hesaptan alsaydım diyecek konuma geldim çünkü. Kuzenim ince hesaptan ben gençergamingden aldım. O peşin satan esnaf rahatlığında keyfine bakarken ben veresiye satan esnaf gibi gençergamingle uğraştımneden gençergamingden almasın bu nasıl tavsiye nede uygun fiyat varsa oradan alacak ayrıca incehesabın sistemlerde tam saplamasyon fiyatlarda zaten
5k fazla verip daha düşük sistem almaktansa 2 hafta beklerim hocam en uygun site game garaj oradan alsın o zaman bu güne kadar game garaj maduru görmedim bengençergaming ile sorun yaşadığında 2 hafta içinde çözebilirse kendini şanslı saysın. Ben keşke pahalı da olsa ince hesaptan alsaydım diyecek konuma geldim çünkü. Kuzenim ince hesaptan ben gençergamingden aldım. O peşin satan esnaf rahatlığında keyfine bakarken ben veresiye satan esnaf gibi gençergamingle uğraştım
vallaha o benden aşağı yukarı bin tl falan fazla ödedi ama işin sonunda fana falan para harcayıp aynı paraya denk geldi ödediğimiz ve onun anakart kasa falan da daha iyi yani. Ben tavsiyemi verdim alacak arkadaş düşünsün. Benim anakartı adam akıllı vidalamaktan acizlerdi sallanıyordu allahtan başına bişe gelmemişti. Araştırdım bunu çok sık yapıyorlarmış baştan savma. Kasanın temperli camlarındaki plastik contaları bile koymaktan acizler5k fazla verip daha düşük sistem almaktansa 2 hafta beklerim hocam en uygun site game garaj oradan alsın o zaman bu güne kadar game garaj maduru görmedim ben