25K Toplama PC Önerisi

4060 vs sistem gelir diye düşünüyorum hocam

25000 TL bütçem var bilgisayar toplamama yardım eder misiniz
Hazır sistemler genelde daha mantıklı oluyor. Alırken anakartı biraz güzel seçmeye çalış m2 ssd de mümkünse 1tb olsun bunun dışında alacağın sistemi gençergamingden kesinlikle alma benim tavsiyem incehesap olur.

Hazır sistemler genelde daha mantıklı oluyor. Alırken anakartı biraz güzel seçmeye çalış m2 ssd de mümkünse 1tb olsun bunun dışında alacağın sistemi gençergamingden kesinlikle alma benim tavsiyem incehesap olur.
neden gençergamingden almasın bu nasıl tavsiye nede uygun fiyat varsa oradan alacak ayrıca incehesabın sistemlerde tam saplamasyon fiyatlarda zaten

size bir link atsam uygunmu bakar mısınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

neden gençergamingden almasın bu nasıl tavsiye nede uygun fiyat varsa oradan alacak ayrıca incehesabın sistemlerde tam saplamasyon fiyatlarda zaten
haklısın abim baktım şimdi gözlerim karardı

Son düzenleme:

pahalı hocam 3060ti bulunur bu paraya

https://www.gamegaraj.com/urun/hero-5a/ bunu rx6700xt yaparak alabilirsiniz hocma

gençergaming ile sorun yaşadığında 2 hafta içinde çözebilirse kendini şanslı saysın. Ben keşke pahalı da olsa ince hesaptan alsaydım diyecek konuma geldim çünkü. Kuzenim ince hesaptan ben gençergamingden aldım. O peşin satan esnaf rahatlığında keyfine bakarken ben veresiye satan esnaf gibi gençergamingle uğraştım

gençergaming ile sorun yaşadığında 2 hafta içinde çözebilirse kendini şanslı saysın. Ben keşke pahalı da olsa ince hesaptan alsaydım diyecek konuma geldim çünkü. Kuzenim ince hesaptan ben gençergamingden aldım. O peşin satan esnaf rahatlığında keyfine bakarken ben veresiye satan esnaf gibi gençergamingle uğraştım
5k fazla verip daha düşük sistem almaktansa 2 hafta beklerim hocam en uygun site game garaj oradan alsın o zaman bu güne kadar game garaj maduru görmedim ben

5k fazla verip daha düşük sistem almaktansa 2 hafta beklerim hocam en uygun site game garaj oradan alsın o zaman bu güne kadar game garaj maduru görmedim ben
vallaha o benden aşağı yukarı bin tl falan fazla ödedi ama işin sonunda fana falan para harcayıp aynı paraya denk geldi ödediğimiz ve onun anakart kasa falan da daha iyi yani. Ben tavsiyemi verdim alacak arkadaş düşünsün. Benim anakartı adam akıllı vidalamaktan acizlerdi sallanıyordu allahtan başına bişe gelmemişti. Araştırdım bunu çok sık yapıyorlarmış baştan savma. Kasanın temperli camlarındaki plastik contaları bile koymaktan acizler

Geri