Buda iyi ama Dell daha başarılı bir model ve daha ucuz yerinizde olsaydım dell alırdım.Delle yakın fiyatlı bir de bu var kafamı kurcalayan.
Buda iyi ama Dell daha başarılı bir model ve daha ucuz yerinizde olsaydım dell alırdım.Delle yakın fiyatlı bir de bu var kafamı kurcalayan.
bence yurt dışında bir tanıdığı varsa almışken oled bir monitör alabilirBütçe biraz esneyebilir, arkadaşım için soruyorum. 4090'lı bilgisayarda kullanılacağı için genel hatlarıyla tek şart 32' 4K monitör olması. Tavsiyelerinizi bekliyoruz arkadaşlar.
Şimdilik düşündüğü
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
En iyisini bulmuş zaten daha söze gerek yok.Bütçe biraz esneyebilir, arkadaşım için soruyorum. 4090'lı bilgisayarda kullanılacağı için genel hatlarıyla tek şart 32' 4K monitör olması. Tavsiyelerinizi bekliyoruz arkadaşlar.
Şimdilik düşündüğü
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Bu da olabilir aslında, kaç srgb biliyor musunuz?
![]()
32" Odyssey G7 G70B Smart Oyun Monitörü | Samsung Türkiye
32 inç UHD 4K 144Hz IPS 1ms G-Sync Gaming Hub Odyssey G7 G70B Akıllı Oyun Monitörü ls32bg700euxuf satın alın. Samsung Türkiye’den Bilgi alın.www.samsung.com
Samsung Öneririm
![]()
arkadaşın attığı samsung da fena durmuyor.En iyisini bulmuş zaten daha söze gerek yok.
Yurtdışı işi biraz zor hocam, oled 4k da bulamadım.bence yurt dışında bir tanıdığı varsa almışken oled bir monitör alabilir
samsung ile dell renkleri çok yakın. dell daha parlak ve daha ucuz.Bu da olabilir aslında, kaç srgb biliyor musunuz?
arkadaşın attığı samsung da fena durmuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yurtdışı işi biraz zor hocam, oled 4k da bulamadım.
Onu Bulamadım Ama Yüksektirkaç srgb
Dell ile aynıymış yaOnu Bulamadım Ama Yüksektir
@B1L0 ; Hocam İnceleme Sitesi
![]()
Samsung Odyssey G7/G70B S32BG70 Review
The Samsung Odyssey G7/G70B S32BG70 is a 32-inch, 4k gaming monitor. It's a newer version of the Samsung Odyssey G7 S28AG70 with many of the same features, inclu...www.rtings.com
Dell ile aynıymış ya
Genele baktığımda dell ile gigabyte arasındaki 6 7k farka değecek pek bir şey göremedim