25k ya kadar sistem önerisi

ddr5 olsun diye çöp işlemci mi alsın adam.

arkta 4060 12400f var 250 fps alıyorum diyor valorantta
ben 5600 1060 la 350 fps alıyorum en düşük gel gelelim 5600 3080 le bile 2k da sorun yapmıyo.

Bütçesi olsa am5 önercektim zaten. Öneride bulunurken fanboyluk yapmıyoruz malesef

Bütçesi olsa am5 önercektim zaten. Öneride bulunurken fanboyluk yapmıyoruz malesef
AM5 çıktı diye AM4 ölmüş değil. Fanboylukla da alakası yok performans odaklı baktığımızda da satış olarak baktığımızda da her türlü amd iyi. DDR3 king Inteldir AMD ye çakmıştır. AMD yerden kalkamamıştır ama DDR4 te işler değişti. AMD öyle bir come back attıki intel ordinaryusu bile çok kötüyüz diye açıklama yaptı. Ben ne intelci ne amd ci ne nvidiacıyım. Parama göre performansı kimin yüksekse onu alırım. Boş yorum olmuş sizinkisi.

AM5 çıktı diye AM4 ölmüş değil. Fanboylukla da alakası yok performans odaklı baktığımızda da satış olarak baktığımızda da her türlü amd iyi. DDR3 king Inteldir AMD ye çakmıştır. AMD yerden kalkamamıştır ama DDR4 te işler değişti. AMD öyle bir come back attıki intel ordinaryusu bile çok kötüyüz diye açıklama yaptı. Ben ne intelci ne amd ci ne nvidiacıyım. Parama göre performansı kimin yüksekse onu alırım. Boş yorum olmuş sizinkisi.

Ostam yt videolarını gerçek sanıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşımda bizzat olan sistem hocam size yalan söyleyecek halim yok çöocuk öyle dedi. Ek olarak intel A L I N M A Z! mis gibi amd sistemin var işlemci psu kart değiş bak dalgana valo zula oynıcan max

5 5600 ile 12400f in fiyatları aynı Am4 anakart ile 1700 pin anaraklarında fiyatları aynı 12400f 5600 den daha yüksek performans sunuyor fan boyluğu aradan çıkarırsak mantıklı seçim ddr5 olan 12400f olucaktır (ryzen 5 5600 kullanıyorum bende)

arkadaşım için sistem bakıyoruz hazır sistem de olur toplama sistem ikinci el ekran kartı da olur tavsiye verir misiniz

INTEL I5 12400F -ASUS DUAL RTX4060 -ASUS PRİME H610M DDR5 - 1TB M.2 SSD - 16GB DDR5 RAM İSTEDİĞİN FİYAT ARALIĞIN DA DDR 5 SİSTEM GAYET BAŞARILI​

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,532
Üyeler
183,132
Son üye
Ertt
Geri