LowRPM
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 736
Elinizin uzunluğu nedir peki? Ölçme şansınız varsa çok daha iyi olacaktır.Palm şeklnde tutuyorum
Elinizin uzunluğu nedir peki? Ölçme şansınız varsa çok daha iyi olacaktır.Palm şeklnde tutuyorum
1.Bütçe 250 tlElinin uzunluğu nedir? Ona göre önereceğim çünkü. Bilekten orta parmağa kadar ölç. Bütçe?
1.Bütçe 250 TL
2. elimin uzunlu 17cm
Buda alınabilir fakat pilli. Rival 3'de pilli.![]()
Logitech G305 910-005283 Siyah Lightspeed Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G305 910-005283 Siyah Lightspeed Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G305 910-005283 Siyah Lightspeed Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hayırlı olsun.
teşekkür ederim ne zamana kadar gelir ?Hayırlı olsun.
Nerede oturduğunuza bağlı. İstanbul'a yakın bir yerde oturuyorsanız 1-2 günde gelir. Uzak ise 3 gün geleceğini düşünüyorum.teşekkür ederim ne zamana kadar gelir ?
bursadayım yakın sayılır mı ?Nerede oturduğunuza bağlı. İstanbul'a yakın bir yerde oturuyorsanız 1-2 günde gelir. Uzak ise 3 gün geleceğini düşünüyorum.
Yakın sayılır. 1-2 güne gelir.bursadayım yakın sayılır mı ?
iyimiş geldiğinde fotosunu atarımYakın sayılır. 1-2 güne gelir.
İncelemesini de yap la.iyimiş geldiğinde fotosunu atarım![]()
Tamam bir gelsin yapmaya çalışırımİ
İncelemesini de yap la.