Neler Yeni

2600 TL Kulaklık Önerisi

Fvzzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Emin Bayramli
Bütçe
2600
Arkadaşlar merhaba 2600tl bütçem var
Bu fiyatta bana hem oyun icin hemde arkadaşlarla günlük dc vb o gibi uygulamalarda sesimi iyi algılayacak kulaklık arıyorum, Oyunlarda adam gibi ses kasa bileceğim kulaklık olursa sevinirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
salih özarslan
razer barracuda x aldığımda 2400 falandı anlık fiyatını araştırabilirsin tavsiye ederim

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Emre
Bu fiyatta bana hem oyun icin hemde arkadaşlarla günlük dc vb o gibi uygulamalarda sesimi iyi algılayacak kulaklık arıyorum, Oyunlarda adam gibi ses kasa bileceğim kulaklık olursa sevinirim.
Hyperx cloud 2 kullanıyorum 1,5yıldır ses kasma konusunda baya işime yarıyor ama mikrofonu konusunda maalesef aynı şeyleri söyleyemem. Mikrofonu yapmak için yapmışlar gibi. Ama hyperx cloud 3 çıktı bakmanı tavsiye ederim onun mikrofonu daha kaliteliymiş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
salih özarslan
Bir kaç kişinin forumunda okuduğuma dair çok pişman olmuşlar araştıracam
4, 5 aydır kullanıyorum herhangi bir sorun ile karşılaşmadım ses gerçekten kaliteli şarj süresi beklediğimden çok daha iyi tinerde araştırabilirsin tabii

Carl Johnson CJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
780
İsim
Carl Johnson

brwscter2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Mert
Başlığı 2600₺ bandında kulaklık önerisi olarak değiştirisen daha fazla yardımcı olabilirler

Oceanut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Serhat Gültekin

Corsair Void’den, Steelseries’ın bir çok kulaklığına kadar alabileceğin bu bütçe için en ideal kulaklık bu

Fvzzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Emin Bayramli
Kötüleyen hiç görmedim bütün özellikleri mükemmel 2 ay kullanma fırsatım oldu dip ses sıfır sadece birazcık ağır
Mikroffon kalitesi nasıldı? Kötüleyenlerin %90 ağırlıktan ve mikrofon dandikliğinden bahsediyodu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,558
Üyeler
161,090
Son üye
MSTÇ
Top Bottom