26k ya ne faiz vericek ki 700 800 anca , altın daha iyiatıyosun faize kafan rahat ihtiyac anındada çekiyorsun bu kadar basit, bitcoin vb şeylere gireceksen kumar olur yüksek ihtimalde batarsın.
altını alırken yeni gelen yasa ile beraber 40 tl mi 60 tl mi ne birim başına ekstra pay vericek + alırken yüksekten alıcak örnek 3900 tl den satarkende düşükten vericek 3700 den nası altın daha iyi olabilir ?26k ya ne faiz vericek ki 700 800 anca , altın daha iyi
2 3 gün bekletip bozarsa iyi değil tabii ki, uzun vade olarak faizden kat kat iyialtını alırken yeni gelen yasa ile beraber 40 tl mi 60 tl mi ne birim başına ekstra pay vericek + alırken yüksekten alıcak örnek 3900 tl den satarkende düşükten vericek 3700 den nası altın daha iyi olabilir ?
tamam ama adam kısa vade demiş2 3 gün bekletip bozarsa iyi değil tabii ki, uzun vade olarak faizden kat kat iyi
İddia oyna ytdMerhaba 26000tl var kısa vadede kaar ettirecek bir şey varmı yoksa altinmi alayım.