altın ıyı ama kısada pek kazandırmazMerhaba 26000tl var kısa vadede kaar ettirecek bir şey varmı yoksa altinmi alayım.
Bu altının hali ne olcak böyle. Geçtiğimiz senelerde çok ilerlere patlayınca bi geri dönüş olmuştu o dönüşe de geçmiyor. Alsak dönüşe geçer diye korkup alamıyoruz. Almazsak artıyor iyice ortalık karıştı altında vsaltın ıyı ama kısada pek kazandırmaz
altın ıyı ama kısada pek kazandırmaz
Kısa vadede ne kadar kazandırırsa kazandirsin benim için kaar ama bende bir anda düşüşe geçmesinden tırsıyorum.Bu altının hali ne olcak böyle. Geçtiğimiz senelerde çok ilerlere patlayınca bi geri dönüş olmuştu o dönüşe de geçmiyor. Alsak dönüşe geçer diye korkup alamıyoruz. Almazsak artıyor iyice ortalık karıştı altında vs
işte belli olmaz cok sıstıKısa vadede ne kadar kazandırırsa kazandirsin benim için kaar ama bende bir anda düşüşe geçmesinden tırsıyorum.
Bir kaç sene önce aynı böyle dolar 20 23 leri gördüğünde altın da çok yukarı çıktığında bi düşüş yaşandı dolar 4 5 TL geriye altın 200 250TL geriye gelmişti. Şuan ki rakamı düşünürsek düşüş olursa bu rakamlar daha fazla olacaktır. Bu düşünceyle bekleyip zarar ediyorda olabilirizKısa vadede ne kadar kazandırırsa kazandirsin benim için kaar ama bende bir anda düşüşe geçmesinden tırsıyorum.
200K kısa vadede kar ettirebilir mi peki ?altın ıyı ama kısada pek kazandırmaz
ortalık kızıştı ve Amerikan borsası da kan kaybediyor.Bu altının hali ne olcak böyle. Geçtiğimiz senelerde çok ilerlere patlayınca bi geri dönüş olmuştu o dönüşe de geçmiyor. Alsak dönüşe geçer diye korkup alamıyoruz. Almazsak artıyor iyice ortalık karıştı altında vs