R7 2700X kullanıyorum ve çok güçlü bir işlemci tavsiye ederim yanında Wraith Prism soğutucu geliyor o da babalar gibidir. fakat 3600 den oyun konusunda daha zayıf.Evet 2600xten sonra alabileceğim en iyi işlemci hangisidir
Ekran kartım MSI rx570 armor (lütfen 1600 al demeyin ileriye dönük düşünüyorum seneye ekran kartını değiştiricem)
3600 içinde ayrı bir soğutucu lazım sanırım onu da geçelim
R7 2700X kullanıyorum ve çok güçlü bir işlemci tavsiye ederim yanında Wraith Prism soğutucu geliyor o da babalar gibidir. fakat 3600 den oyun konusunda daha zayıf.
hayır zaten çok güçlü bir işlemci ve dediğin gibi OC imkanı var soğutucusu sayesinde fakat bilgisini vermek istedim arkadaşa 3600 oyun konusunda daha iyi fakat 2700X canavardır orası ayrı2700X'e overclock ile 3600 seviyesine ulaşılabilir. Yanında gelen soğutucu Overclock'a imkan tanımakta.
Ben 3600 kullanıyorum bir kaç ay idare ettim stok soğutucuyla ve oyunlarda kesinlikle sıkıntı yok.tu Şimdi de Arctic Freezer 34 Esports Duo ile bu sorunları çözdüm.Eğer bütçe sıkıntıysa dediğim gibi yapabilirsin. Çoğu zaman oyun oynuyorsan kesinlikle Ryzen 5 3600'ün farkını göreceksin.Evet 2600xten sonra alabileceğim en iyi işlemci hangisidir
Ekran kartım MSI rx570 armor (lütfen 1600 al demeyin ileriye dönük düşünüyorum seneye ekran kartını değiştiricem)
3600 içinde ayrı bir soğutucu lazım sanırım onu da geçelim