Neler Yeni

27 inç 240 hz monitör - 3.999 ₺

{Kai}

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Göktan Çelik
Klavyesi beni mağdur etti maalesef 3 ay bile dayanmadan problemleri baş gösterdi en son çöp oldu ama kulaklığı çok iyi Medusa aldım 1.5 seneye yakındır kullanıyorum hala da taş gibi kulak pedleri olsun boyutu olsun çok güzel valla
evet kulaklık bakımından gerçektende fiyat performans olarak güzel kulaklıkları var uzun süre idare edebilecek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben 4 ay önce aldım. Gayet memnunum. Monitör hareketleri kısıtlı. sadece aşağı doğru 15 ° yukarı doğru 30 ° hareket edebiliyor. Ama monitör performansı çok iyi
Ghosting var mı peki monitörde?

Tolga1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Tolga
Çok performanslı bir şey durmuyor biz markaya boşuna marka demiyoruz. İşinin hakkını vererek yapan Asus MSI ben daha TR de adını ilk defa duyupta bu ne bee o nee bee dendiği zamanlarını da biliyorum. Kolay gelinmiyor o seviyelere önem veriyor. Özen gösteriyorlar. tabii ki bu benim fikrim ben Asus veya MSI aldığım hiç bir üründe sıkıntı yaşamadım. Müşteri memnuniyeti yüksek. Fikrimce garantilik bir durum olduğunda muhattap varmı Türkiye de ona bak genelde böyle markaları birileri üstleniyor. Ve beceremiyorlar. Ona göre davran 240hz diye 4bin sokağa atma derim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
LazımDeğil
144hz üzeri çok fatketmiyor Lenovo g24-20 standı çok kaliteli öneririm.

selim172

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Selim Erinç
Şu markalara karşı ön yargınızı bırakır arkadaşlar ben gamebooster 280hz monitörünü kulanıyorum 1ms mprt fast ips ekran panel olarak samgun panel kulanıyorlar oc değil direk 280hz 6.3000 tl üstelik bu fiyata bu özelikleri bulun ben size o monitörü alayım. Ön yargısız yaklaşın alın deneyin olmadı iade edersiniz pahalı almaya gerek yok iyi bir araştırma deneme sonra mükemel fiyata mükemel bir monitör.

benyusuf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yusuf Yılmaz
evet kulaklık bakımından gerçektende fiyat performans olarak güzel kulaklıkları var uzun süre idare edebilecek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ghosting var mı peki monitörde?
Hocam kusura bakmayın biraz geç cevap olacak. Ghosting yok. Testlerini gayet başarılı şekilde geçti benim için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,567
Üyeler
166,957
Son üye
Kerem123.b
Top Bottom