Yardım 27 inç monitör tavsiyesi

guarda

80+
Reaksiyon skoru
26
2K çözünürlükte bir monitör almak istiyorum. Sistemimde 5070 12 GB ekran kartı ve 7500F işlemci bulunuyor. Bütçem 16.000 TL’ye kadar. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

İstediğim özellikler:

• 27 inç olmalı,
  • Sorunsuz ve uzun ömürlü bir model olmalı,
  • Kaliteli bir monitör olmalı, ileride sorun yaşatmasın.
Bu monitörü genellikle video düzenleme işleri için kullanacağım, zaman zaman da oyun oynayacağım. Fiyat/performans açısından en iyi monitör tavsiyelerinizi bekliyorum.

Teşekkürler!

Son düzenleme:
ips panel mi iyi ? va panel mi hocam

IPS olmayan monitör ALMAYIN !

ips panel mi iyi ? va panel mi hocam

İki panelinde birbirine karşı iyi ve zayıf yönleri var.
Samsung, Odyssey serisinde çok yüksek kaliteli VA paneller kullanıyor ve VA'nın zayıf yönlerini muhteşem seviyede gideriyor. Bu monitörde resim geçişleri çok yumuşak, Overdrive ayarı çok iyi optimize ve overshoot çok çok düşük. Motion clarity bir 240hz VA panelde neredeyse TN panel kadar iyi. Input lag ve ghosting olarak harika seviyede. Bunların yanına VA'nın güçlü yönlerini de ekleyince ortaya harika bir monitör çıkıyor. 240hz'de oyun oynamanın keyfi bir başka bu monitörde.

Monitör için global en en iyi kaynak: https://www.rtings.com/monitor/reviews/samsung/odyssey-g6-s32bg65

İki panelinde birbirine karşı iyi ve zayıf yönleri var.
Samsung, Odyssey serisinde çok yüksek kaliteli VA paneller kullanıyor ve VA'nın zayıf yönlerini muhteşem seviyede gideriyor. Bu monitörde resim geçişleri çok yumuşak, Overdrive ayarı çok iyi optimize ve overshoot çok çok düşük. Motion clarity bir 240hz VA panelde neredeyse TN panel kadar iyi. Input lag ve ghosting olarak harika seviyede. Bunların yanına VA'nın güçlü yönlerini de ekleyince ortaya harika bir monitör çıkıyor. 240hz'de oyun oynamanın keyfi bir başka bu monitörde.

Monitör için global en en iyi kaynak: https://www.rtings.com/monitor/reviews/samsung/odyssey-g6-s32bg65
hocam internete,forumlarda okuduğumda bu modelin sorunlu olduğu söylenildi uzun vadede sıkıkntı çıkarır mı veya sorunlu bir modeli mi acaba

Sadece fiyat değil performansta önemli Lenovo güzel ama çok fazla ölü piksel sorunu var uzun vadede mantıklı değil ama birazda şans işi hiç ölü pikselde denk gelmeyebilir diğer viewsonic modelin ise berbat bir paneli var şahsen parasını haketmediğini düşünüyorum.

hocam internete,forumlarda okuduğumda bu modelin sorunlu olduğu söylenildi uzun vadede sıkıkntı çıkarır mı veya sorunlu bir modeli mi acaba

Kaynak verir misiniz inceleyelim? Benim bildiğim kronik bir sorunu yok.

merhabalar asus VG27AQM1A modelini değerlendirebilirsin 2k 260 hz 1ms bütçene uygun tercih edebilirsin

Geri