Öneri 27 inch 2K monitör onerisi

dufiwn

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
7000
Hangi monitörü almalıyım? Siz ne önerirsiniz?

Son düzenleme:
Bu monitor 8000 TL ye alınır mı?
Naçizane fikrim 32 inç hem büyük (uzaktan oynamıyorsanız) hem de 32 inçte piksel yoğunluğu düştüğü için 27 inç kadar güzel görüntü göremeyeceğiniz yönünde.

Naçizane fikrim 32 inç hem büyük (uzaktan oynamıyorsanız) hem de 32 inçte piksel yoğunluğu düştüğü için 27 inç kadar güzel görüntü göremeyeceğiniz yönünde.
Tft, fifa ve hikayeli oyunlar oynuyorum. Genelde dualsense ile oynuyorum 27 düşündüm ama bunun fiyatı uygun diye merak ettim bir kusuru mu var?

Kötü bir monitör. 27inç versiyonunun incelemesi var.

Bunu öneririm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tft, fifa ve hikayeli oyunlar oynuyorum. Genelde dualsense ile oynuyorum 27 düşündüm ama bunun fiyatı uygun diye merak ettim bir kusuru mu var?
Evet, büyük bir kusuru var.

İlle de bir Samsung alınacak ise G6 alınması kanaatindeyim. Samsung VA'sı birçok IPS'den daha kaliteli olduğunu bizzat şahit oldum.

Konuyu değiştirdim 27 inch monitör bakıyorum önerilerinizi bekliyorum.

Kullanıcısı olarak Viewsonic'i öneririm. DCR modunda oyun keyfine doyarsınız.
Renkler çok canlı, akıcılık güzel. Özellikle FPS oyunlarında akıcılığı hissediyorsunuz.
Monitör özellikleri zaten kendisini anlatıyor film içinde çok iyi.

Kullanıcısı olarak Viewsonic'i öneririm. DCR modunda oyun keyfine doyarsınız.
Renkler çok canlı, akıcılık güzel. Özellikle FPS oyunlarında akıcılığı hissediyorsunuz.
Monitör özellikleri zaten kendisini anlatıyor film içinde çok iyi.
Monitorle alakalı bir yerde giriş seviyesinde olduğunu ve renklerin yetersiz olduğunu okumuştum. Sizce yersiz bir yazı mi olmuş is yapar mı?

Monitorle alakalı bir yerde giriş seviyesinde olduğunu ve renklerin yetersiz olduğunu okumuştum. Sizce yersiz bir yazı mi olmuş is yapar mı?
Sevmemiş adama niye sevmedin diyemem, şahsen benim en sevdiğim yönü renk canlılığı monitörün.
Teknik olarak da sahip olduğu değerler gayet iyi;
sRBG %137 - DCI P3 %95 - NTSC %97 gamutu olan bir monitör.
Basit ayarlarla da gerçekten tatmin edici seviyelerde profil ayarları yapabiliyorsunuz.
Benim eksik bulduğum tek noktası siyahları. IPS panele göre tatmin edici ama daha iyi olabilirdi.
Muhtemelen Samsung G65B ile birlikte kullandığım için böyle o da.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,419
Üyeler
183,831
Son üye
kadirw
Geri