cemtastan2301
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 6,018
27 inc monitör alacağımda masama uyar mı bilemedim. Dikey ve yatay kaç CM ?
AH SHİT d-dostum gerçekten çok mu zor boş konu kalabalığından başka bir şey değilİnsanlar her şeyi google a soracaksa bu forumun bir anlamı yok zaten. Komik sandığınız şeyleri yapacağınıza yardımcı olsanız daha iyi olur.
O zaman niye oradan bakmıyorsunGoogle benim aklıma nasıl gelmedi Waow muhteşem bir öneri.
Yine bir ergen vakası. İyi forumlar dostumAH SHİT d-dostum gerçekten çok mu zor boş konu kalabalığından başka bir şey değil
O zaman niye oradan bakmıyorsun
68,58 cm
AH SHİT d-dostum gerçekten çok mu zor boş konu kalabalığından başka bir şey değil
O zaman niye oradan bakmıyorsun
Monitörlerdeki "İnç" ibaresi monitörün bir köşesinden diğer zıt köşeye olan uzaklıktır.
Yani 27 inçlik bir monitörün ölçüsü 68.50 cm civarındadır diyebiliriz. (1 inç=2,54 cm)
Örnekleyerek açıklamak gerekirse 27 inçlik bir monitörün sol üst köşesinden sağ alt köşesine olan uzaklığı 68.50 santimdir.
Sen düzgün oku. cm yazmış, cm2 değil. İnç köşegen ölçüsü olduğundan arkadaş yatay ve dikey uzunlukları merak ediyor.Dikey ve yatay olarak kaplayacağı alanı sormuş
Cm2 cinsinden yazmadım zaten? 60 x 33,5 derken kastettiğim şey yatay uzunluğu 60 cm, dikey uzunluğu 33,5 cm. Sen bunu analiz edemiyorsan ben ne yapayım?Sen düzgün oku. cm yazmış, cm2 değil. İnç köşegen ölçüsü olduğundan arkadaş yatay ve dikey uzunlukları merak ediyor.
Alıntıladığım cümleye bakarsan ne dediğimi anlarsın. Verdiğin bilginin doğruluğunu sorgulamadım. Yazdığın şeylerin ölçü birimlerini bilmiyorsun.Cm2 cinsinden yazmadım zaten? 60 x 33,5 derken kastettiğim şey yatay uzunluğu 60 cm, dikey uzunluğu 33,5 cm. Sen bunu analiz edemiyorsan ben ne yapayım?