Bana göre vatan hainidir. Ayrıca Marshall yardımlarını da kabul etmiştir.
Neden olmayacağım? Türk siyaset tarihinin en utanç, karanlık olayı bu.sen niye bu kadar rahatsız oldun hayırdır ?
Hâlâ ideolojik kaynak gibi şeyler zırvalıyorsun.Jon Snow the king in the north : Thousand's of man don't need to die ! Only one of us ! You against me !
Bastard : I don't know ı can beat you but ı know my army will beat yours .
Yani Binlerce adamın ölmesine gerek yok ! Sadece birimiz ! Bana karşı sen
O da diyor ki ! Bilmiyorum seni yenebilir miyim ? ama ordumun seni yeneceğini biliyorum
Senin yerine elini kirletenler ; senin yerine işkence edenler ; senin yerine darp edenler ; senin yerine terör estirenler olunca sorun yok her şey güzel on numara keyfin meyfin on numara
Ben gerçeği biliyorum bu benim için yeterli ! Fakat insanımız bilmiyor haliyle baştan aşağı yanlış kararlar veriyorlar ! Bizler de mükellef değiliz ; Mükellef olanlar da yani akademisyenler eğitimciler ; bunlar da yalan yanlış ideolojik tarihi anlatınca da ; sonra neden düzlüğe çıkamıyoruz
Neden acaba ?
Neden olmayacağım? Türk siyaset tarihinin en utanç, karanlık olayı bu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hâlâ ideolojik kaynak gibi şeyler zırvalıyorsun.
Yukarıda 30 tane yanlış bilgi yazmışsın. Yok toplama kampıymış....
Bunlardan sonra bana kaynaktan vurman çok yanlış. Beton kafa Kemalist kaynaklarını bırakalım lütfen...
Senin dediğin gibi olsun ama boş ver.
Dünya insanları nasıl yönetilir ?
@Dontaçhi @Stanker @Besim Tibuk @OUHasan @Maryo @ESTAROSSA58 @Bura.K @Jony Case @LaruN BU YÜZDEN ÜLKELER ; AKADEMİSYENLERİNİN VE UZMANLARININ ; DEVLETLERİNİN DE ÖZEL ÇABALARIYLA ; ETKİLEŞİMDE OLDUKLARI DEVLETLER İLE ALAKALI ; KÜRESEL ÇAPTA PROJEKSİYONLAR ÇİZERLER . PLANLAMALAR YAPARLAR ...forum.donanimarsivi.com
Al sen bunlara qafa yor![]()
Orta çağda mi yaşıyorsun camide lise mi okunurDini eğitim isteyen camiye/kiliseye/sinagoga gitsin okul bilim yuvası olmalı din yuvası değil
Boş ver.![]()
İslamcı?Neo Liberal Muhafazakar İslamcı ekonomi kuracağım derken
İslamcı?
Muhafazakar?
Hayır var.Başında ne olursa olsun sonu Liberal olduğu için bir önemi yok değil mi ?![]()
Hayır var.
Yukarıda yazığım gibi zaten Liberal değilim.
Liberteryenim.
Fabrikaları kapattırması.Laik Ordu'ya atar yapması "Siz İsterseniz Hilafeti getirirsiniz" gibi laflar vs.Araştırdığım kadarıyla Adnan Menderes laiklik karşıtı ve diktator olduğu nedeniyle asıldığını duydum. Bildiğim kadarıyla Menderes, Erbakan gibi islamcı biri değil. Menderes neden asıldı ve sizce Adnan Menderes asılmalı miydı?