🔥İndirim 27" Odyssey OLED G6 2K 240 Hz Gaming Monitör Eğitim İndirimi ile 18.059TL

XPlasma

80+
Reaksiyon skoru
273
Samsung eğitim programına TC kimlik numarası ve öğrenci belgesinde sağ üst köşede bulunan barkod kodu ile kaydolunca bu fiyata düşüyor.

Stok aralıklı olarak geliyor. Bugün 10 ve 16'da stok yenilenmişti. Nisandan sonra açılmış konu görmedim bu arada. Ne zaman açıldı?

Bilmedigimden soruyorum fiyat çok mu iyi?

ben aldım bi tane daha alacagım mükemmel bişey ilk başta alışamıyorsunuz gözleri aşırı yoruyor parlaklığını kısmama rağmen

Biz bunu aldık hala paketi açmadık :D Yarın dükkandan getirceğim eve inşallah

imkanı olan pusuya yatıp stok beklesin. mükemmel bir monitör gerçekten daha ötesi yok. stok bildirimi almak için kayıt olmayın boşuna gelmiyor şansa F5 atarak denk getirmeniz lazım. Ben 16.00 da sayfayı yenilemiştim stok yakaladım bilginiz olsun. Stok gelene kadar öğrenci belgenizi sisteme yükleyin vakit kaybetmeyin kalmıyor hemen tükeniyor.

imkanı olan pusuya yatıp stok beklesin. mükemmel bir monitör gerçekten daha ötesi yok. stok bildirimi almak için kayıt olmayın boşuna gelmiyor şansa F5 atarak denk getirmeniz lazım. Ben 16.00 da sayfayı yenilemiştim stok yakaladım bilginiz olsun. Stok gelene kadar öğrenci belgenizi sisteme yükleyin vakit kaybetmeyin kalmıyor hemen tükeniyor.
hocam belgeyi yükleyemiyorum Bilgileriniz doğrulanamadı, lütfen bilgilerinizi kontrol edin ve tekrar deneyin. hatası veriyor 2 üniversitye koduyla da denedim

Geri