27",Pivot,ips,180hz,2k monitor önerisi

UUpone

80+
Reaksiyon skoru
3
merhaba, en fazla 8k bütçe ile 27",pivot,180hz,ips,2k monitör onerebilirmisiniz? teşekkürler.

ViewSonic VX2780J-2k sponsorluk verseler bu kadar önermezdim herkese öneriyorum ghosting yok denecek kadar az 170 Hz 1 MS 2k çözünürlük IPS panel kasım ayından beridir kullanıyorum çok memnunum fiyatı da sizin dediğiniz seviyelerde

ViewSonic VX2780J-2k sponsorluk verseler bu kadar önermezdim herkese öneriyorum ghosting yok denecek kadar az 170 Hz 1 MS 2k çözünürlük IPS panel kasım ayından beridir kullanıyorum çok memnunum fiyatı da sizin dediğiniz seviyelerde
Monitörde parlaklık ayarı vb ayarlar kayıtlı kalmıyor deniyor doğru mu ?

Bunu al her türlü daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Doğru değil yalan bilgi

ghosting yok denecek kadar az
Diğerlerine kıyasla ghostingi olan bir model gtid videosundan bakabilirsin

Bunu al her türlü daha iyi

Doğru değil yalan bilgi

Diğerlerine kıyasla ghostingi olan bir model gtid videosundan bakabilirsin
Neden Gigabyte daha iyi hangi özelliği + diyebiliriz vievsonice göre birde Gamepower royal t20 ve odyssey g5 g50 d modelleri var kararsız kaldım hocam bilginiz var mıdır hangisi seçilmelidir

hocam biraz baktım ama ips glow sorunu varmış koyu renkler varken alttan kızıl ışık sızıyor ekrana diyolar siz kullaniyomussunuz zaten varmi öyle bisey

Geri