Çözüldü✓ 2700 TL KLAVYE ÖNERİSİ

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
2700
Mekanik olsa daha iyi olur fakat hiçbir bilgim olmadığı için işin bu kısmını sizlere bırakıyorum.

Klavyem bozulmadan oyun oynayabileceğim klavye önerilerinizi bekliyor ve teşekkür ediyorum.

Mekanik olsa daha iyi olur fakat hiçbir bilgim olmadığı için işin bu kısmını sizlere bırakıyorum.

Klavyem bozulmadan oyun oynayabileceğim klavye önerilerinizi bekliyor ve teşekkür ediyorum.
blackwidow v3 tkl kullanıyorum aşırı memnunum ama ben ikinci elde 900e aldım 2.5k eder mi bilmem

Birazcık tatlı dil ile bütçe yükseltebildim. :D

Bu ürünün bir yıl içerisinde arıza çıkarma olasılığı var mıdır?
Kendim kullanıyorum aşırı memnunum HyperX destek konusunda iyidir, bir sorun olursa destek olurlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fakat ingilizce klavye haberin olsun bu fiyata daha iyisi yok ama.

Amazon üzerinden aula , gaming gen üzerinden akko ürünlerine bakabilirsin , en mantıklıları onlar şu an

Az daha para biriktir m1 v5 al

Kendim kullanıyorum aşırı memnunum HyperX destek konusunda iyidir, bir sorun olursa destek olurlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fakat ingilizce klavye haberin olsun bu fiyata daha iyisi yok ama.
Bilgisayardan klavyemi türkçe yapar isem "ö,ü,ş,ğ" gibi tuşları halâ kullanabilir miyim? Bu durumda ürünü gerçekten almayı düşünüyorum.

Evet ben öyle kullanıyorum sorun yaşamazsın.

2773 TL olan HyperX Alloy Origins Core red switch mekanik klavyeyi, amazon.com.tr'den "75 TL indirim" ile 2698 TL'ye sipariş ettim.

Önerileriniz için minnettarım, teşekkür ederim.

bu daha iyi bir seçenek olurdu yine de hayırlı olsun diyelim

Geri