- Reaksiyon skoru
- 3
Konudan bağımsız vgn v87 alınır mı ?
Bu yorum şaka mıdır? Nerede daha iyisi var atar mısınız rica etsem.bu fiyatlara daha iyisi vardır kronik çift basma sorunu var bunlarda
bulunur dostum 2750tl az para değil 2 eli piyasası 2k zaten bununBu özelliklerde daha iyisini bulamazsın bu fiyatta normalde 5k civarında satılıyor bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam satıcı tüm yerlerde 2700tl ye çekmiş bence hatalı değil
kronik sorunu olan bile 2k dan pahalı ikinci eldebulunur dostum 2750tl az para değil 2 eli piyasası 2k zaten bunun
Aynen öyle diğer platformlar da kapattı umarım alanların siparişlerini gönderirlerSatışa kapanmış büyük ihtimal alanların siparişini de iptal ederler
forumlarda gruplarda temizi sorunsuzlari 2k dostum sari siteye bakma orası belirlemiyor piyasayıkronik sorunu olan bile 2k dan pahalı ikinci elde
ayrıca cidden sorunlu bu klavye uzun kullanımda sorunlar baş gösteriyorcok
forumlarda gruplarda temizi sorunsuzlari 2k dostum sari siteye bakma orası belirlemiyor piyasayı
Trendyolda hala mevcutapex 7 bitti sanırım alamayan apex 5 de düşünebilir 2300tl aynı satıcıda
satışa kapattılarJetklik iade edilen ürünleri satan bir firma dikkat edin dostlar
Trendyolda hala mevcut
Bitti orada da sepete eklenmiyorJetklik iade edilen ürünleri satan bir firma dikkat edin dostlar
Trendyolda hala mevcut