27000 bütçeyle alınabilecek laptoplar

Froggremann

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
321
Bütçe
27999
Merhabalar arkadaşlar monster notebook almıştım ve sorunları yüzünden iade ettim 27000 tl ortalama bi bütçem var laptop almayı düşünüyorum asus tuf a15 Fa507rm modelini gördüm internette.Nasıldır acaba ya da farklı bir marka model öneriniz varsa açığım.Tübitak projeleri kapsamında yazılım departmanında görev alıyorum iş odaklı kullanıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Nitro'yu görememiştim iyi oldu ekran panelleri TUF ile eşit zaten galiba tek sorunu tek kanal RAM olmasıydı.

Hocam rtx 3060 olması şart şahsen grafik birimi de önemli kullanılıyor işlerde burda karşılayan bi acer var fakat monsterdan sonra acer e güvenemiyorum kasa kısmında

Hocam rtx 3060 olması şart şahsen grafik birimi de önemli kullanılıyor işlerde burda karşılayan bi acer var fakat monsterdan sonra acer e güvenemiyorum kasa kısmında
Gayet serin çalışıyor diğer modellere göre acer. Neden güvenemiyorsunuz? Almışken bence kesinlikle 12700H + 3060 yapın.

Gayet serin çalışıyor diğer modellere göre acer. Neden güvenemiyorsunuz? Almışken bence kesinlikle 12700H + 3060 yapın.
Plastik kasa değil mi hocam ondan dolayı bir önceki notebookumda ekranda bombelenme olduğundan dolayı güvenemiyorum

Plastik kasa değil mi hocam ondan dolayı bir önceki notebookumda ekranda bombelenme olduğundan dolayı güvenemiyorum
TUF dan daha az ısınıyor atılan 3060'lı nitro modeli.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tek dezavantaj tek kanal RAM ve DDR4.

Geri