Mehmet Kerem
80+
- Reaksiyon skoru
- 106
Letgo veya sahibinden den link atabilirsiniz
Letgo veya sahibinden den link atabilirsiniz
adam 270 tl dedi sen 350 tl lik şey atıyorsun dostumBütceni aşıyor ama cherry mx olduğu için bunu önerdim değerlendirebilirsinKablolu ve Kablosuz Klavyeler Uygun Fiyatlarıyla sahibinden.com'da
Kablolu, kablosuz klavyeleri uygun fiyatlarla sahibinden.com GeT sistemi üzerinden taksit ve ücretsiz kargo seçenekleriyle satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
Pazarlık var 270 olur mu der olmazsa almazadam 270 TL dedi sen 350 TL lik şey atıyorsun dostum
AlınmazHocam 250 liraya 2.el saber alınır mı
doğru söylüyorsun fakat artık millet tofaş a bile en az 40k istiyor yani kazık kimse düşmez bence artıkPazarlık var 270 olur mu der olmazsa almaz
bu arada 1100 mesaj oldum senin sayende saolAlınmaz
Membran klavye anti ghosting yokKonu dışı ama şunu sorcam. Şu klavyenin markası haricinde 350 TL'yi hakeden neyi var aga. Al bi tane A4 Tech ömürlük kullan. 7 senedir aynı klavyeyi kullanıyorum zerre problemi yok
SebepAlınmaz
6 tuştan fazla kullanan var mı bi oyunda aynı andaMembran klavye anti ghosting yok
Reis 6 tuş değil örnek veriyoruk lol de combolar vardir 3 tuşa hizlica basamıyorsun6 tuştan fazla kullanan var mı bi oyunda aynı andaanlamsız buluyorum bunları.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Cahilliğime verin