ofis bilgisayarı olmaz işlemci çok düşük yetersiz kalıyor bir kaç sekmede bayılır bu kasa bizim ofiste bile i5 6.nesil olan pc ler var yetmyiorAdamlar internette gezmeniz için 100dolara bilgisayar satıyor beğenmiyorsunuz arkadaşlar 100 dolar ? hatta vergileri falan çıksanız 80 dolara geliyor verdiğiniz paraya göre değerlendirin sadece ofis bilgisayarı
pardus yada ubuntu kurarsan 30 sekmede rahat dolaşır işlerini halledersin ama windows 11 kuracağım dersen biraz zorlanabilir. eski işletim sistemi lazım windows 7 windows 8.1 vs.ofis bilgisayarı olmaz işlemci çok düşük yetersiz kalıyor bir kaç sekmede bayılır bu kasa bizim ofiste bile i5 6.nesil olan pc ler var yetmyior
o sistemlerde denemedim ama genelde ofislerde zaten ofisin verdiği işletim sistemini kullanmak zorunda oluyorsun kendi ofisin değilse ona göre sistemler kuruluyor ama tabi kötü sistem olsa da fiyatı da çok ucuz dediğin gibi ama kesinlikle bir ofis için alınmazpardus yada ubuntu kurarsan 30 sekmede rahat dolaşır işlerini halledersin ama windows 11 kuracağım dersen biraz zorlanabilir. eski işletim sistemi lazım windows 7 windows 8.1 vs.
ikinci el toplasan 1500 tl tutmaz bu arada o sistemAslında yapıştıracaksın bi kaç tane. Cahil mahalle çocuklarına satacan gta 5 açar diye.
Adamlar internette gezmeniz için 100dolara bilgisayar satıyor beğenmiyorsunuz arkadaşlar 100 dolar ? hatta vergileri falan çıksanız 80 dolara geliyor verdiğiniz paraya göre değerlendirin sadece ofis bilgisayarı