Ortaokul olduğu için çok bir şey olmaz sildirirsin.Normalde özürlü 20 gün özürsüz 10 gündür sınır.Arkadaşlar 28 gün özürlü 5 gün özürsüz var ortaokuldayım kalma durumu olmaz dimi.
Hayır. Özürlü özürsüz toplam 30 gün hakkınız var özürsüz 10 günü aşmamalıdır. Özürlü 24 özürsüz 5 olsa okula devam edersiniz. (Lise için)Ortaokul olduğu için çok bir şey olmaz sildirirsin.Normalde özürlü 20 gün özürsüz 10 gündür sınır.
Usta şimdi bi sıkıntı olmaz kalmam yani dimi.Hayır. Özürlü özürsüz toplam 30 gün hakkınız var özürsüz 10 günü aşmamalıdır. Özürlü 24 özürsüz 5 olsa okula devam edersiniz. (Lise için)
bende birebir aynısını dedim yanlış anladınız sanırım sadece ben özürlü 20 dedim siz 24 diye düzeltömişsiniz,teşekkürlerHayır. Özürlü özürsüz toplam 30 gün hakkınız var özürsüz 10 günü aşmamalıdır. Özürlü 24 özürsüz 5 olsa okula devam edersiniz. (Lise için)
Ortaokulda kalma yok sanırım. Lisede olsa kalırdınız.Arkadaşlar 28 gün özürlü 5 gün özürsüz var ortaokuldayım kalma durumu olmaz dimi.
Bu sene lgs ye gireceğim için içime çok dert etmişti çok teşekkür ederim.Ortaokulda kalma yok sanırım. Lisede olsa kalırdınız.
Ortaokulda kalmazsın.Usta şimdi bi sıkıntı olmaz kalmam yani dimi.
Dostum 24 veya 20 diye bir sınır yok. Özürlü özürsüz toplam 30 gün olmayacak yeter. Bir de özürsüz 10 gün olmayacak. Mesela 29 gün özürlü 0 gün özürsüz de okulda kalmaz. Ben de yeni öğrendim.bende birebir aynısını dedim yanlış anladınız sanırım sadece ben özürlü 20 dedim siz 24 diye düzeltömişsiniz,teşekkürler