Neler Yeni

28 gün özürlü devmasızlık var kalırmıyım

Sauma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
emre aydoğdu
Arkadaşlar 28 gün özürlü 5 gün özürsüz var ortaokuldayım kalma durumu olmaz dimi.

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
Arkadaşlar 28 gün özürlü 5 gün özürsüz var ortaokuldayım kalma durumu olmaz dimi.
Ortaokul olduğu için çok bir şey olmaz sildirirsin.Normalde özürlü 20 gün özürsüz 10 gündür sınır.

rech

80+ Bronze
Ortaokul olduğu için çok bir şey olmaz sildirirsin.Normalde özürlü 20 gün özürsüz 10 gündür sınır.
Hayır. Özürlü özürsüz toplam 30 gün hakkınız var özürsüz 10 günü aşmamalıdır. Özürlü 24 özürsüz 5 olsa okula devam edersiniz. (Lise için)

Sauma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
emre aydoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır. Özürlü özürsüz toplam 30 gün hakkınız var özürsüz 10 günü aşmamalıdır. Özürlü 24 özürsüz 5 olsa okula devam edersiniz. (Lise için)
Usta şimdi bi sıkıntı olmaz kalmam yani dimi.

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
bende birebir aynısını dedim yanlış anladınız sanırım sadece ben özürlü 20 dedim siz 24 diye düzeltömişsiniz,teşekkürler

rech

80+ Bronze
Usta şimdi bi sıkıntı olmaz kalmam yani dimi.
Ortaokulda kalmazsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende birebir aynısını dedim yanlış anladınız sanırım sadece ben özürlü 20 dedim siz 24 diye düzeltömişsiniz,teşekkürler
Dostum 24 veya 20 diye bir sınır yok. Özürlü özürsüz toplam 30 gün olmayacak yeter. Bir de özürsüz 10 gün olmayacak. Mesela 29 gün özürlü 0 gün özürsüz de okulda kalmaz. Ben de yeni öğrendim.

Top Bottom