Çözüldü✓ 2800 bütçem var kablolu veya kablosuz kulaklık önerisi.

ygitwx

80+
Reaksiyon skoru
100
Bütçe
2800
Arada sırada counter strike veya valorant oynuyorum onun haricinde müzik dinlemek YouTube discord bu amaçlarla kullanacağım mikrofonu ortalama kalite olsa yeter.

Kablolu alırsam: Steilseries nova 1X
Kablosu alırsam Logitech G435
Almayı düşünüyorum kullananlar yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleme:
Konuyu tekrar okurmusunuz?

Son düzenleme:
Güzel görünmüyor artı o fiyata bin daha koyar steilseries kablosu alırım.
Güzel görünmüyor derken?Görüntüsüne göre mi alıyorsunuz kulaklığı?1k üstüne arctis 5 falan mı alıcaksınz onu da anlayamadım.Bu fiyata en iyi kulaklık bu.Kaç tane kulaklık denedim
cloud core wireless barracuda x void elite rgb
sadece malzemesini incelediğim:razer blackshark v2
arkadaşlarımda:arctis 5 arctis 9 ve cloud 2 var hepsini de denedim.Hs80 bu fiyata bedava sayılır desem yeridir.

Güzel görünmüyor derken?Görüntüsüne göre mi alıyorsunuz kulaklığı?1k üstüne arctis 5 falan mı alıcaksınz onu da anlayamadım.Bu fiyata en iyi kulaklık bu.Kaç tane kulaklık denedim
cloud core wireless barracuda x void elite rgb
sadece malzemesini incelediğim:razer blackshark v2
arkadaşlarımda:arctis 5 arctis 9 ve cloud 2 var hepsini de denedim.Hs80 bu fiyata bedava sayılır desem yeridir.
Değerli görüşleriniz için teşekkür ederim.
mağazada bir deneyip karar veririm bu kulukalığı göz önünde bulundurarak seçim yapacağım teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mağazada bir deneyip karar veririm bu kulukalığı göz önünde bulundurarak seçim yapacağım teşekkür ederim.
Peki Logitech G435?

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki Logitech G435?
bana dandik bir kulaklık havası veriyor.Logitech markasını sevemıyorum ya gereksiz pahalı ya da kalitesiz geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,062
Üyeler
184,099
Son üye
göbekmarul
Geri