Bütçe280hz mönitör aldım genellikle valorant oynuyorum nasıl bir sistem toplamam lazım işlemci ve ekran kartı olarak ne önerirsiniz
14000
Mesaj otomatik birleştirildi:
Asus TUF GAMING VG259QM 24.5" 1ms Full HD G-Sync IPS
Ne fark eder ?Hangi monitör kanka
Hocam benim attığım hariç önerdiğiniz var mıNe fark eder ?
NVIDIA bir sistem tercihiniz olsun mümkünse. 280 Hz çömez işi değil sonuçta e spor üzerine oynayacaksanız herhangi bir takılma veya gecikme olmaması lazım. Bu konuda G-Sync ve Nvidia Reflex size yardımcı olacaktır.
Ben hangi monitörü aldığını merak ettim neyin ne fark ettiğini sana mı soracağım adama yardımcı olacaksan ol olmuyacaksan kafa yapma işine bakNe fark eder ?
NVIDIA bir sistem tercihiniz olsun mümkünse. 280 Hz çömez işi değil sonuçta e spor üzerine oynayacaksanız herhangi bir takılma veya gecikme olmaması lazım. Bu konuda G-Sync ve Nvidia Reflex size yardımcı olacaktır.
Bu sistemi biliyorum arkadaşın dediği gibi nvidia bir ekran kartı bakıyorum şu anlık bulabilirsem![]()
EPIC-6600 / INTEL i3-12100F / MSI Radeon RX 6600 MECH 2X 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
EPIC-6600 oyuncu bilgisayarı MSI Radeon RX 6600 ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
O islemci ile stabil 280 fps alamaz valorantta.![]()
EPIC-6600 / INTEL i3-12100F / MSI Radeon RX 6600 MECH 2X 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
EPIC-6600 oyuncu bilgisayarı MSI Radeon RX 6600 ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
6600XT veya 3060 sistem.280hz mönitör aldım genellikle valorant oynuyorum nasıl bir sistem toplamam lazım işlemci ve ekran kartı olarak ne önerirsiniz
Bende nvidia ekran kartlı bir sistem bakmaya çalışıyorumda şu anlık bütçem yetersiz fiyatlar biraz daha düşse keşkeNe fark eder ?
Evet bir dahakine izin alın.Ben hangi monitörü aldığını merak ettim neyin ne fark ettiğini sana mı soracağım adama yardımcı olacaksan ol olmuyacaksan kafa yapma işine bak