Neler Yeni

280hz üzeri oled curved monitör önerileriniz varmı

Hicim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Hicim
280hz ve üzeri olsun oled olması şart curved olabilir önerileriniz varsa bekliyorum fiyat önemli değil
Edit: Google da bunu buldum fiyat 25k civarında ne diyosunuz? Samsung Odyssey G9 LS49CG934SUXUF 49" 0.03 ms OLED Dual QHD Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü

Son düzenleme:

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Hüseyin Mert Görgel
280hz ve üzeri olsun oled olması şart curved olabilir önerileriniz varsa bekliyorum fiyat önemli değil
Curved oled sadece büyük modellerde var onlardada maksimum 240 HZ destekliyen modeller var.

Hicim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Hicim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Curved oled sadece büyük modellerde var onlardada maksimum 240 HZ destekliyen modeller var.
İnstagramda bi video gormustum bulursam atarim linkini adamda bu monitör var oled kaç hz bilmiyorum ama curved ve ekranı aşırı uzun enine (uzun monitörlere ne deniyordu aklıma gelmedi şuan)
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnstagramda bi video gormustum bulursam atarim linkini adamda bu monitör var oled kaç hz bilmiyorum ama curved ve ekranı aşırı uzun enine (uzun monitörlere ne deniyordu aklıma gelmedi şuan)
https://m.n11.com/urun/samsung-odys...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel bunun gibi birşeydi

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://m.n11.com/urun/samsung-odys...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel bunun gibi birşeydi
Bir tane 360 HZ model var ama daha yurtdışnda bile satışta görmedim en son ces 25 fuarında philips tarafından yapılmış olan bir modeli gördüm.

Hicim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Hicim
Bir tane 360 HZ model var ama daha yurtdışnda bile satışta görmedim en son ces 25 fuarında philips tarafından yapılmış olan bir modeli gördüm.
144hz lik bir monitör alsam ama bu sekilde olsa diyorum sence? (Genelde araba oyunlari oynuyorum cok fps oyunlarıyla aram yok)

Ahmet Kocar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
428
İsim
Ahmet Kocar
Araba oyunlarında çok fazla Hz olması da iyi değil. Hz arttıkça oyun hızı artıyor gibi his veriyor bu da yarış oyunlarındaki gerçekçi sürüşü bozuyor.

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Hüseyin Mert Görgel
144hz lik bir monitör alsam ama bu sekilde olsa diyorum sence? (Genelde araba oyunlari oynuyorum cok fps oyunlarıyla aram yok)
Bu model yerine bu modele bakabilirsin
Hem glossy panel hemde 240HZ istediğin zaman monitörün yanında gelen kumandayla akıllı TV gibi film izlemek içinde kullanabilirsin.

Hicim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Hicim
Bu model yerine bu modele bakabilirsin
Hem glossy panel hemde 240HZ istediğin zaman monitörün yanında gelen kumandayla akıllı TV gibi film izlemek içinde kullanabilirsin.
Az önce birisi araba oyunları icin yüksek hz iyi degil dedi ben cs valo oynamayacağim icin 240hz versiyonu degilde 144hz alsam daha iyi değilmi? Film izleme gibi olaylarda ztn 60fps maximum

Top Bottom