Neler Yeni

🔥İndirim 29 Ekim İnventus İndirim(Gerçek İndirim)

Strelok

80+ Silver
beyler şu 240TL lik mekanik klavye alınır mı?

GazzeliAtalay

80+ Bronze

Passamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Passamet
Red dragon klavyeler iyiymiş, kıngston ssd almasam bu klavyeyi alırdım.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan
Daha iyi kasanın olduğunu zannetmiyorum. Hava akışı olarakta önünün kapalı olmasına bakma. Ön tarafın üstünde ve altında bayağı bir boşluk var. Ben daha sistemimi kurup test edemedim ama farklı bir forumdan arkadaş hava akışının son derece iyi olduğunu söyledi.
Bu fiyata yok uzun süredir kasa araştırması yaptım dolu dolu bir kasa bu fiyata zor bulunur bu olmazsa incehesapta cougarın bir kasası var oda güzel sayılı şuanda indirimde oda tercih edilir https://www.incehesap.com/cougar-mx660-mesh-rgb-gex-850w-e-atx-mid-tower-gaming-kasa-fiyati-50145/
Valla bilemiyorum bu asusun tuf serisi olan önü delikli o kötü mü oda iyidir diye düşünüyorum aynı hava akışını sağlar. Görselliği okey önü olarak ama tabi çok para görselliğe deymez gibi çok parası olana belki ama ne bileyim

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,099
İsim
Mehmet Yılmaz
Valla bilemiyorum bu asusun tuf serisi olan önü delikli o kötü mü oda iyidir diye düşünüyorum aynı hava akışını sağlar. Görselliği okey önü olarak ama tabi çok para görselliğe deymez gibi çok parası olana belki ama ne bileyim
O kasa küçük ileride parça yükseltirsen uyumluluk sorunu yaşarsın bu kasa ömürlük tek sıkıntı kargocu getirirkene beli ağrıyacak

Smtcee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Samet
Ekran kartı düşmeyecek galiba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular