sadece oyun içinse toplama hocam ama okul vb varsa laptop önerelimArkadaşlar 2900 tl bütçem var leptop veya kasa önerisi yapabilirmisiniz
Şuan para biriktirme gibi şansım yok dostum yaDostum az daha para biriktirip bu sistemi almanı öneririm hem çoğu oyunuda rahatlıkla oynarsınAMD Ryzen 5 1600 3.2GHz, RX570 8GB, 8GB Ram, 1TB HDD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Bencede ileride en kötü ihtimalle bir 8 GB ram daha ekler uzun süreli kullanırsınDostum az daha para biriktirip bu sistemi almanı öneririm hem çoğu oyunuda rahatlıkla oynarsınAMD Ryzen 5 1600 3.2GHz, RX570 8GB, 8GB Ram, 1TB HDD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com