- Reaksiyon skoru
- 36
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka adam ban yedi 80+ bronze hesabı gittibu muhabbet ne olm gülmekten çatladım ilkokul kavgalafı gibi![]()
![]()
![]()
![]()
Kanka adam ban yedi 80+ bronze hesabı gittibu muhabbet ne olm gülmekten çatladım ilkokul kavgalafı gibi![]()
![]()
![]()
![]()
kendi salaklığı hemen ana bacı sövemee başlamış sanaKanka adam ban yedi 80+ bronze hesabı gitti
Fen lisesi kavga KDALJDWLDJAKLWDJLAWKDbu muhabbet ne olm gülmekten çatladım ilkokul kavgalafı gibi![]()
![]()
![]()
![]()
Ulan ne güldüm akşam akşamKanka adam ban yedi 80+ bronze hesabı gitti
knk zaten r7 5800x alıcan parayla ddr5 işlemci alabiliyorsun hem render alıcam diyosun ddr5 her türlü daha mantıklı r7 5800x o paraya alınmazRtx 4060ti istiyorum zaten am4 en iyi tercih.
uhabbet ne olm gülmekten çatladım ilkokul kavgalafı gibi![]()
![]()
![]()
![]()
Hocam render yapacağım cuda çok önemliUlan ne güldüm akşam akşamDert etme öyle orhanlar çıkıyor arada.
Bu arada 7500f/7600'lı sistem öneriliyor çünki ilerde 9800x3d takabilme şansın olacak anakart-ram ellemeden. Tıpkı ryzen 2600 kullanan birisinin yıllar sonra 5800x3d takabilmesi gibi.
am5'e çıkarsan bütçe zora girebilir orada da yardımına rx6650-6700xt'ler yetişiyor. Aklında olsun.
Amaç Render ise 4060 alıp parayı AM5 ve 32GB DDR5 RAMe yatır.Hocam render yapacağım cuda çok önemli
Hm o zaman bütçen 1 2k daha artabilir.Hocam render yapacağım cuda çok önemli
Hocam bu pc'yi 8 yıl kullanacağım en giriş model ekran kartı 3 yıla sıkıntıAmaç Render ise 4060 alıp parayı AM5 ve 32GB DDR5 RAMe yatır.
Bu bütçeyi toplamak 5 ayımı aldı daha fazla olmazHm o zaman bütçen 1 2k daha artabilir.
İşlemci neyse idare eder de 16GB RAM ağır renderde zaten yetmez, hatta oyunda bile yetersiz kalacak yakındaHocam bu pc'yi 8 yıl kullanacağım en giriş model ekran kartı 3 yıla sıkıntı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu bütçeyi toplamak 5 ayımı aldı daha fazla olmaz
5700Xknk zaten r7 5800x alıcan parayla ddr5 işlemci alabiliyorsun hem render alıcam diyosun ddr5 her türlü daha mantıklı r7 5800x o paraya alınmaz
Hocam bu pc'yi 8 yıl kullanacağım en giriş model ekran kartı 3 yıla sıkıntı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu bütçeyi toplamak 5 ayımı aldı daha fazla olmaz