kendi salaklığı hemen ana bacı sövemee başlamış sanaKanka adam ban yedi 80+ bronze hesabı gitti
Fen lisesi kavga KDALJDWLDJAKLWDJLAWKDbu muhabbet ne olm gülmekten çatladım ilkokul kavgalafı gibi
Ulan ne güldüm akşam akşam Dert etme öyle orhanlar çıkıyor arada.Kanka adam ban yedi 80+ bronze hesabı gitti
knk zaten r7 5800x alıcan parayla ddr5 işlemci alabiliyorsun hem render alıcam diyosun ddr5 her türlü daha mantıklı r7 5800x o paraya alınmazRtx 4060ti istiyorum zaten am4 en iyi tercih.
uhabbet ne olm gülmekten çatladım ilkokul kavgalafı gibi
Hocam render yapacağım cuda çok önemliUlan ne güldüm akşam akşam Dert etme öyle orhanlar çıkıyor arada.
Bu arada 7500f/7600'lı sistem öneriliyor çünki ilerde 9800x3d takabilme şansın olacak anakart-ram ellemeden. Tıpkı ryzen 2600 kullanan birisinin yıllar sonra 5800x3d takabilmesi gibi.
am5'e çıkarsan bütçe zora girebilir orada da yardımına rx6650-6700xt'ler yetişiyor. Aklında olsun.
Amaç Render ise 4060 alıp parayı AM5 ve 32GB DDR5 RAMe yatır.Hocam render yapacağım cuda çok önemli
Hm o zaman bütçen 1 2k daha artabilir.Hocam render yapacağım cuda çok önemli
Hocam bu pc'yi 8 yıl kullanacağım en giriş model ekran kartı 3 yıla sıkıntıAmaç Render ise 4060 alıp parayı AM5 ve 32GB DDR5 RAMe yatır.
Bu bütçeyi toplamak 5 ayımı aldı daha fazla olmazHm o zaman bütçen 1 2k daha artabilir.
İşlemci neyse idare eder de 16GB RAM ağır renderde zaten yetmez, hatta oyunda bile yetersiz kalacak yakındaHocam bu pc'yi 8 yıl kullanacağım en giriş model ekran kartı 3 yıla sıkıntı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu bütçeyi toplamak 5 ayımı aldı daha fazla olmaz
5700Xknk zaten r7 5800x alıcan parayla ddr5 işlemci alabiliyorsun hem render alıcam diyosun ddr5 her türlü daha mantıklı r7 5800x o paraya alınmaz
Hocam bu pc'yi 8 yıl kullanacağım en giriş model ekran kartı 3 yıla sıkıntı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu bütçeyi toplamak 5 ayımı aldı daha fazla olmaz