int superse geforce now alırdım aylık kalan paraylada ps 4 pro alırdımsiz hangisini seçerdiniz ?
not: internetim süper
Belli bir süre ps4 pro kullandım kesinlikle ps4 pro almalısnızsiz hangisini seçerdiniz ?
not: internetim süper
İllaki pc istiyorsanız ps4 proyu şimdi alın stok sorunu daha 1 sene sürecek gibi o zaman da (eğer isterseniz) satıp pcye geçersinizvalorant cs forza falan için pc mi diye düşünüyom ama ps4 pro da yani haşmetli bişi o yüzden fikrinizi alayım dedim
peki 2950 deen alıp ps özel oyunlarını bitirdikten sonra 3400 e falan satabilirmiyim ?Belli bir süre ps4 pro kullandım kesinlikle ps4 pro almalısnız
Mesaj otomatik birleştirildi:
İllaki pc istiyorsanız ps4 proyu şimdi alın stok sorunu daha 1 sene sürecek gibi o zaman da (eğer isterseniz) satıp pcye geçersiniz
Hocam dolar kuru , garanti durumu , oyunlar , psn hesabı felan değerini değiştiriyor ben 3700'e aldım 1,5 ay kadar önce 3800 teklif geldi sattım . Büyük ihtimalle aldığınızdan daha fazla paraya satabileceğinizi düşünüyorum (cihaz temizse)peki 2950 deen alıp ps özel oyunlarını bitirdikten sonra 3400 e falan satabilirmiyim ?
peki 2950 deen alıp ps özel oyunlarını bitirdikten sonra 3400 e falan satabilirmiyim ?
kırdırmak: my time has comeBence PS4 PRO sıfır almak saçma. Güncelliği çok fazla olmadığını düşünüyorum.
Ancak sanırım 2.el alacaksın o bütçeye daha iyi performans vereceğinden işe o zaman PS4 PRO mantıklı olabilir.
Ancak oyunlarına ayırabileceğin bir bütçe var mı?
3000 e çok perfonmans vericek apu toplayamazsınız zaten elinizde pc varsa geforce now + ps 4 pro tertemiz olurvalorant cs forza falan için pc mi diye düşünüyom ama ps4 pro da yani haşmetli bişi o yüzden fikrinizi alayım dedim