fiyatı iki katına çıkıyor yangın çıkmadığı sürece sıkıntı yokPSU olarak FSP Hydro K tercih edin. Zira bu Aerocool model PSU diğer kötü PSU'lardan pek bir farkı yok.
bende almak üzereyim bu hafta içinde değerlerini buraya yazarım2200G+2X8GB 3000MHz Ballistix kullanıyorum, memnunum. CS'yi VALORANT'ı vesaire akıcı oynatıyor. 1080P low'da +100-120 FPS alıyorum.
VX PLUS iyidir, bir çok düşük seviye sistemimde yer verdim kendisine, ve kötü bir yorum da almadım. Ha ikinci elden daha iyi bir PSU bulursunuz FSP falan, orası başka. Lakin bu PSU sisteminize hayli hayli yetecektir.fiyatı iki katına çıkıyor yangın çıkmadığı sürece sıkıntı yok
Tamamdır hocam, hayırlı olsun.bende almak üzereyim bu hafta içinde değerlerini buraya yazarım
Anakartın iyi olduğundan emin olabilirsin ben kullanıyorum gayet iyi. Satın aldınız mı yoksa sadece bir araya mı getirdiniz ? Aldıysanız hayırlı olsun.forumdaki arkadaşlar sağolsun beraber bir apu sistem topladık kargolar falan hepsi 3000tlye dayandı. sistem bileşenleri hakkında
İşlemci: AMD Ryzen 3 2200G Dört Çekirdek 3.50 GHz İşlemci
işlemci biraz düşük bir işlemci ama fiyat performans olabilmesi için bunu tercih ettim siz ikinci el 3400g bakabilirsiniz.AMD Ryzen 3 2200G Dört Çekirdek 3.50 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
AMD Ryzen 3 2200G Dört Çekirdek 3.50 GHz İşlemci arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Anakart: Gigabyte B450M S2H V2 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart
anakart milli anakartımız olarak anılan b450 geleceğe dönükmüş o yüzden bunu seçtik.Gigabyte B450M S2H V2 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B450M S2H V2 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B450M S2H V2 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 1.931,70 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Depolama: Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD
Donanım arşiv forumda en çok önerilen ssd fiyat performans olarak adlandırılmış.Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Ram: Apacer Panther Rage RGB 16 GB (2x8) 3000 Mhz
ram olarak çift kanal tercih edilmeliymiş yüksek fps artışları oluyormuşApacer Panther Rage RGB 16 GB (2x8) 3000 Mhz DDR4 EK.16G2Z.GJMK2 Bellek Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Apacer Panther Rage RGB 16 GB (2x8) 3000 Mhz DDR4 EK.16G2Z.GJMK2 Bellek fiyatlarını Akakçe ile takip et! Apacer Panther Rage RGB 16 GB (2x8) 3000 Mhz DDR4 EK.16G2Z.GJMK2 Bellek özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
PSU: Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply
psuda iki seçenek var. önerdiğim psu ya da fsp alınabilir. ben ucuz olduğu için bunu tercih ediyorum.Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply özelliklerini incele, 949,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kasa: PERFORMAX XENOM SİYAH AKRİLİK PENCERELİ 4xRAINBOW FAN ATX KASA,
kasa tercihi tamamen size kalmış ben göz zevkime uygun olanı aldım.PERFORMAX XENOM SİYAH AKRİLİK PENCERELİ 4xRAINBOW FAN ATX KASA Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
PERFORMAX XENOM SİYAH AKRİLİK PENCERELİ 4xRAINBOW FAN ATX KASA arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
önümüzdeki 1 hafta içinde sipariş edeceğim
teşekkürler.
1hafta içinde satın alacağım. teşekkürlerAnakartın iyi olduğundan emin olabilirsin ben kullanıyorum gayet iyi. Satın aldınız mı yoksa sadece bir araya mı getirdiniz ? Aldıysanız hayırlı olsun.
1.İşlemciyi daha iyi bir apu seç ekran kartı alıca dar boğaz ile uğraşmak zorunda kalmazsın o işlemci rx580 de bile dar boğaz yapıyorforumdaki arkadaşlar sağolsun beraber bir apu sistem topladık kargolar falan hepsi 3000tlye dayandı. sistem bileşenleri hakkında
İşlemci: AMD Ryzen 3 2200G Dört Çekirdek 3.50 GHz İşlemci
işlemci biraz düşük bir işlemci ama fiyat performans olabilmesi için bunu tercih ettim siz ikinci el 3400g bakabilirsiniz.AMD Ryzen 3 2200G Dört Çekirdek 3.50 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
AMD Ryzen 3 2200G Dört Çekirdek 3.50 GHz İşlemci arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Anakart: Gigabyte B450M S2H V2 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart
anakart milli anakartımız olarak anılan b450 geleceğe dönükmüş o yüzden bunu seçtik.Gigabyte B450M S2H V2 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B450M S2H V2 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B450M S2H V2 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 1.931,70 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Depolama: Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD
Donanım arşiv forumda en çok önerilen ssd fiyat performans olarak adlandırılmış.Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Ram: Apacer Panther Rage RGB 16 GB (2x8) 3000 Mhz
ram olarak çift kanal tercih edilmeliymiş yüksek fps artışları oluyormuşApacer Panther Rage RGB 16 GB (2x8) 3000 Mhz DDR4 EK.16G2Z.GJMK2 Bellek Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Apacer Panther Rage RGB 16 GB (2x8) 3000 Mhz DDR4 EK.16G2Z.GJMK2 Bellek fiyatlarını Akakçe ile takip et! Apacer Panther Rage RGB 16 GB (2x8) 3000 Mhz DDR4 EK.16G2Z.GJMK2 Bellek özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
PSU: Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply
psuda iki seçenek var. önerdiğim psu ya da fsp alınabilir. ben ucuz olduğu için bunu tercih ediyorum.Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply özelliklerini incele, 949,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kasa: PERFORMAX XENOM SİYAH AKRİLİK PENCERELİ 4xRAINBOW FAN ATX KASA,
kasa tercihi tamamen size kalmış ben göz zevkime uygun olanı aldım.PERFORMAX XENOM SİYAH AKRİLİK PENCERELİ 4xRAINBOW FAN ATX KASA Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
PERFORMAX XENOM SİYAH AKRİLİK PENCERELİ 4xRAINBOW FAN ATX KASA arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
önümüzdeki 1 hafta içinde sipariş edeceğim
teşekkürler.
8gb ram yerine 3400g tercih etsem yine performansım düşükj olacak şuan için en iyisi buben olsam
kasadan kısar
ramden kısar 3400g alırdım ama hayırlı olsun.
her türlu ram alınır.8gb ram yerine 3400g tercih etsem yine performansım düşükj olacak şuan için en iyisi bu