Var mı öyle bir şey varsa yapayım çünkü yaza doğru pc alacağım ama kütüphaneye koysam sonra pc aldıktan sonra ücretsiz indirebilirmiyimTelefondan falan kütüphaneye ekle bence kral, ilerde inşallah iyi bir bilgisayarın olur da oynarsın
Tamam,18-19'a kadar ücretsiz olarak anlamışım ben.Konuyu okumuş olsaydın anlardın:
Alıntıyı görüntüle
Akşam 5 yada 7'den sonra açılıyordu sanırım.Ben de "çok yakında" ibaresi var,kütüphaneye ekleyemiyorum?
Evet. Alınca sonsuza kadar senin oluyor.Var mı öyle bir şey varsa yapayım çünkü yaza doğru pc alacağım ama kütüphaneye koysam sonra pc aldıktan sonra ücretsiz indirebilirmiyim
Bu oyunu daha önce 300 Liradan alanlar:Selamlar,
299 TL değerinde Rage 2 ücretsiz!
Bugün tam saatini bilememekle beraber - (18:00 veya 19:00 yüksek ihtimal.)
Oyunu Epic Games kütüphanenize eklemeyi unutmayın!
Oyunun Amacı:
Oyunumuz daha önce Doom oynayan herhangi birine yabancılık çektirmeyecektir.
Önünüze geleni öldürdüğünüz, Arcade FPS türünde ortalama bir oyun.
Düzenleme:
Belli bir harita içerisinde loot yaptığınız, konvoy kovaladığınız, kamp bastığınız, kendi özelliklerinizi geliştirdiğiniz, birilerini öldürdüğünüz açık dünya bir oyun. Keşif, aksiyon hepsi bir arada. - @Squirtle48
Alıntıyı görüntüle
Türkçe Yaması var mı?
Türkçe yaması bildiğim kadarıyla ücretli.
Anonymous Çeviri yapıyor. İsteyen üyelik alabilir.
İyi günler dilerim.
Tabii ki var. Telefon tarayıcından Epic Games'in sitesini açıp hesabına giriş yaparsan Store(Mağaza) bölümünden ücretsiz olduğu zaman kütüphaneye ekleyebilirsin.Var mı öyle bir şey varsa yapayım çünkü yaza doğru pc alacağım ama kütüphaneye koysam sonra pc aldıktan sonra ücretsiz indirebilirmiyim
Ve sonradan ücretsiz indirebilirsin evet, kütüphaneye eklediysenVar mı öyle bir şey varsa yapayım çünkü yaza doğru pc alacağım ama kütüphaneye koysam sonra pc aldıktan sonra ücretsiz indirebilirmiyim
Teşekkür ederimTabii ki var. Telefon tarayıcından Epic Games'in sitesini açıp hesabına giriş yaparsan Store(Mağaza) bölümünden ücretsiz olduğu zaman kütüphaneye ekleyebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve sonradan ücretsiz indirebilirsin evet, kütüphaneye eklediysen
Rica ederimTeşekkür ederim
Evde eski bir pc var ben en iyisi ondan yapayım daha kolay olurRica ederim
Valla ilk crack oynadım ne yalan söyliyim param yoktu öğrenci zamanları.Bu oyunu daha önce 300 Liradan alanlar:
Alıntıyı görüntüle
Yani PC'den daha kolay olur, siteyle uğraşmayıp direk Launcher'ı indirerek kolayca yaparsın, hem kütüphaneye eklendi mi onu da kontrol etmiş olursun.Evde eski bir pc var ben en iyisi ondan yapayım daha kolay olur
Ne? Crack mi?!? Korsana destek yok!!!Valla ilk crack oynadım ne yalan söyliyim param yoktu öğrenci zamanları.
Sonrasında indirimle 40 TL'ye falan almıştım.