yok29k monitör dahil pc toplamak istiyorum ssd elimde 2 tane var ddr5 li bir sistem ve ekran kartı da min 4060 seviyesinde olacak bir şekilde pc toplayabilir miyiz?
İtopyada bile kaç tane var?
bütçeni 32 bin tl yaparsan ben satabilirim 2 aylık cihaz özelden özellikleri atarım istersen imzadaki sistem29k monitör dahil pc toplamak istiyorum ssd elimde 2 tane var ddr5 li bir sistem ve ekran kartı da min 4060 seviyesinde olacak bir şekilde pc toplayabilir miyiz?
dostum monitör dahil diyorsun monitör 5k 24 bine ne alacaksınİtopyada bile kaç tane var?
Maalesef bütçem max bu kadar olabiliyorbütçeni 32 bin tl yaparsan ben satabilirim 2 aylık cihaz özelden özellikleri atarım istersen imzadaki sistem
monitörsüz satarım o haldeMaalesef bütçem max bu kadar olabiliyor
Monitör benim önceliğim değil monitör sonradanda rahatlıkla alınabilirdostum monitör dahil diyorsun monitör 5k 24 bine ne alacaksın
tamamda güzel kardeşim yazdıgın ile istedigin uymuyorMonitör benim önceliğim değil monitör sonradanda rahatlıkla alınabilir
Monitöre de ihtiyacım var maalesef o kadar olmazmonitörsüz satarım o halde
Monitör alacam ama 5k lik bir şey almayacağımtamamda güzel kardeşim yazdıgın ile istedigin uymuyor
böyle yazmıssın
29k monitör dahil pc toplamak istiyorum ssd elimde 2 tane var ddr5 li bir sistem ve ekran kartı da min 4060 seviyesinde olacak bir şekilde pc toplayabilir miyiz?
monitör fiyatlarından haberiniz varmıMonitöre de ihtiyacım var maalesef o kadar olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Monitör alacam ama 5k lik bir şey almayacağım
Monitör benim önceliğim değil monitör sonradanda rahatlıkla alınabilir
yorumların birbiriyle çelişiyorMonitöre de ihtiyacım var maalesef o kadar olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Monitör alacam ama 5k lik bir şey almayacağım
29k monitör dahil pc toplamak istiyorum ssd elimde 2 tane var ddr5 li bir sistem ve ekran kartı da min 4060 seviyesinde olacak bir şekilde pc toplayabilir miyiz?
235 TL farkla kasayı Vento yaparsın , 156 TL farkla ssdyi wd green seçersin , 44 TL farkla da rami Corsair Vengeance yaparsın. Sistem geldikten sonra da elindeki ssdleri ve sistemle geleni topluca satarsın 2Tb bi ssd alır takar geçersin.Halledersin neden olmasın
![]()
FREKANS-A7 / INTEL Core i5 12400F / GIGABYTE GeForce RTX 4060 Windforce OC 8GB / 16GB DDR5 / 500GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
FREKANS-A7 / INTEL Core i5 12400F / GIGABYTE GeForce RTX 4060 Windforce OC 8GB / 16GB DDR5 / 500GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com