ali baldudak
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
- Bütçe
- 8000
2K 180 hz bir monitör arıyorum. 24 inç bulamadım.yardımcı olrurmusunuz.
O bütçede 27 inç dışında 2K monitör yok.2K 180 hz bir monitör arıyorum. 24 inç bulamadım.yardımcı olrurmusunuz.
O bütçede 27 inç dışında 2K monitör yok.hocam öneriri misiniz 27 inç o zaman
Lenovo legiob r27qe modeli f/p dı en son bende de var tavsiye ederim2K 180 hz bir monitör arıyorum. 24 inç bulamadım.yardımcı olrurmusunuz.
Baktım gayet iyiLenovo legiob r27qe modeli f/p dı en son bende de var tavsiye ederim
Resmi satıcılarda fiyatı 9 bin TL'e fırladı. İthatalatçı satıcılardan alınmamalı kalite kontrolü kötü bir monitör ölü piksel vb. çıkarsa eğer sorun yaşarsınız.Lenovo legiob r27qe modeli f/p dı en son bende de var tavsiye ederim
PEki başka mönitör önerir misiniz?Resmi satıcılarda fiyatı 9 bin TL'e fırladı. İthatalatçı satıcılardan alınmamalı kalite kontrolü kötü bir monitör ölü piksel vb. çıkarsa eğer sorun yaşarsınız.
PEki başka mönitör önerir misiniz?
![]()
Dell G2724D 27 inç 165Hz 1ms 2K Gaming Monitör
2560 x 1440 QHD çözünürlüğe ve 3 tarafı ultra ince çerçeveye sahip 27″ Fast IPS panel sayesinde oyunun derinliklerine inin.www.gaming.gen.tr
O fiyatta daha iyi monitörler var. DCR özelliği varmış vb. diye monitör incelemesi yapılmaz. Renk gamutu vb. ölçülerek monitör incelemesi yapılır.Uzun süredir kullanıyorum, renk, canlılık, parlaklık, siyah-beyaz dengesi, inputlag-ghosting gibi değerleriyle gayet iyi bir monitör. DCR gibi harika bir özelliği var ki, HDR'den daha iyi görüntü sunuyor. Bende 2 adet çok küçük ebatta ışık süzmesi var. Kronik sorun mudur bilmiyorum ancak çok küçük oldukları için sıkıntı olmuyor.
Ürünle alakalı sorunuz olursa cevaplarım.
VIEWSONIC 27" VX2758A-2K-PRO-2 2K 1Ms 185Hz IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
VIEWSONIC 27" VX2758A-2K-PRO-2 2K 1Ms 185Hz IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
O fiyatta daha iyi monitörler var. DCR özelliği varmış vb. diye monitör incelemesi yapılmaz. Renk gamutu vb. ölçülerek monitör incelemesi yapılır.