bu philips'i forumdan biri almış 3. değişimde düzgün gelmiş onda da küçük bir sorun vardı hatırlamıyorum bugün görmüştüm konuyu1.2.![]()
Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27" 1 ms 2K Pivot IPS 260 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27" 1 ms 2K Pivot IPS 260 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27" 1 ms 2K Pivot IPS 260 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 13.981,88 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Öğrenci hesabın varsa g65b 12 falan oluyormuş. Ben de baya cs oynuyorum aynı monitör var. Kavisli ekranda çok iyi oluyor görmesi daha kolay gibi.öncelikle Selamın Aleyküm genel de fps oyunları oynuyorum 2k 240 veya 280 hz monitör arıyorum bütçem 10 - 12
https://www.vatanbilgisayar.com/vie....html?utm_source=chatgpt.com#urun-ozellikleri hocam bu nasılbu philips'i forumdan biri almış 3. değişimde düzgün gelmiş onda da küçük bir sorun vardı hatırlamıyorum bugün görmüştüm konuyu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Öğrenci hesabın varsa g65b 12 falan oluyormuş. Ben de baya cs oynuyorum aynı monitör var. Kavisli ekranda çok iyi oluyor görmesi daha kolay gibi.
Son faceit maçlarım
Alıntıyı görüntüle
genelde mvp ya da 2. oluyom
öncelikle Selamın Aleyküm genel de fps oyunları oynuyorum 2k 240 veya 280 hz monitör arıyorum bütçem 10 - 12
g65b ya da atılan tuf daha mantıklı