Neler Yeni

Yardım 2k 240hz vs 1080p 360hz

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Alper Kaplan
Arkadaşlar tavsiyenize ihtiyacım var. Öncelikle sistemim 7500f 1x32gb ram ve 4060 ti 16gb. Genel olarak lol ve valorant oynuyorum. Sevdiğim bir hikayeli oyun yeni seri çıkarsa oynarım yani nadiren demek. Arada bir forza 5 girer çıkarım haftada 1-2 saat. Anlayacağınız üzere genelde valo oynuyorum birazda profosyonel ranklar immo+. 360hz daha mantıklı geldi, fakat geleceğe dönük olması adına 2k da mantıklı geliyor ilerde 5070 falan çıkar alabilirim diye. Sizce ne yapmalıyım

ScolisT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ayaz TAŞ
2k almalısın 1080 devri kapanıyor

Arkadaşlar tavsiyenize ihtiyacım var. Öncelikle sistemim 7500f 1x32gb ram ve 4060 ti 16gb. Genel olarak lol ve valorant oynuyorum. Sevdiğim bir hikayeli oyun yeni seri çıkarsa oynarım yani nadiren demek. Arada bir forza 5 girer çıkarım haftada 1-2 saat. Anlayacağınız üzere genelde valo oynuyorum birazda profosyonel ranklar immo+. 360hz daha mantıklı geldi, fakat geleceğe dönük olması adına 2k da mantıklı geliyor ilerde 5070 falan çıkar alabilirim diye. Sizce ne yapmalıyım
2k olan buyuk ihtimal 24inçden fazla ve valo gibi oyunlarda buyuk olur 360 hz cek keyfine bak valo oynuyorsan gerek yok 2k ya

Qrsiem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Emirhan Acar
2k. 360hz gereksiz bence

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Alper Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2k olan buyuk ihtimal 24inçden fazla ve valo gibi oyunlarda buyuk olur 360 hz cek keyfine bak valo oynuyorsan gerek yok 2k ya
Banada öyle mantıklı geliyor. Asus rog 380hz var onu kafaya koydum 1-2 ay sonra alacağım. Zaten valo falan oynadığım için yüksek fps daha avantaj olur 2k gerek yok gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

2k. 360hz gereksiz bence
360hz yani valorant gibi fps oyunlarınds önemli aslında o yüzden sordım

Kararsız kaldım valla bi yandan 2k alıp geleceğe dönük düşünüyorum. Bi yandan al 360hz oyna valonu zevkine bak diyorum

Banada öyle mantıklı geliyor. Asus rog 380hz var onu kafaya koydum 1-2 ay sonra alacağım. Zaten valo falan oynadığım için yüksek fps daha avantaj olur 2k gerek yok gibi

Kararsız kaldım valla bi yandan 2k alıp geleceğe dönük düşünüyorum. Bi yandan al 360hz oyna valonu zevkine bak diyorum
kanka hikayeli oyun bagımlısı degılsen cidden gerek yok 2kya valo yuksen ranksın zaten 360hz yag gibi akar

ScolisT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ayaz TAŞ

360 abartmaya gerek yok 240 bile çok tatmin eder heleki 2k ile ayrıca hikayeli oyunda oynarım diyorsun? 360hz i sadece valoya almak mantıksız ama 240hz 2k her konuda tatmin eder üzmez

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Alper Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka hikayeli oyun bagımlısı degılsen cidden gerek yok 2kya valo yuksen ranksın zaten 360hz yag gibi akar
Şöyle söyleyeyim son 1 yılda tek oynadığım hikayeli oyun gow ragnarok. Son 6 aydır loldeyim full. Monitör alıp valoya geri dönme planındayım. Sırf valo için gidip g pro x superlight almış insanım🤣. Biraz profosyonelliği seviyorum

Yucx.meow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Yücel
kim söylüyor kapandığını acaba?:D
genellikle CS ve Valorant oynuyorsan 2k monitör almana gerek yok arkadaşın dediği gibi bir olay da yok. 2k monitör aldığın zaman CS oynarken 4:3 oynuyorsan görüntü çamur gibi olur benden demesi. 1080p oynadığın oyunlar için en ideali

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Alper Kaplan
360 abartmaya gerek yok 240 bile çok tatmin eder heleki 2k ile ayrıca hikayeli oyunda oynarım diyorsun? 360hz i sadece valoya almak mantıksız ama 240hz 2k her konuda tatmin eder üzmez
Yani dediğim gibi gow serisini severim gow tüm serilerini oynadım suanda ragnarok oynuyorum. Ama genel olarak valo ve lolde gecıyor zamanım

kim söylüyor kapandığını acaba?:D
genellikle CS ve Valorant oynuyorsan 2k monitör almana gerek yok arkadaşın dediği gibi bir olay da yok. 2k monitör aldığın zaman CS oynarken 4:3 oynuyorsan görüntü çamur gibi olur benden demesi. 1080p oynadığın oyunlar için en ideali
1080p 380hz kararındayım asus rog birde güzel markadır üzmez gibi.

Şöyle söyleyeyim son 1 yılda tek oynadığım hikayeli oyun gow ragnarok. Son 6 aydır loldeyim full. Monitör alıp valoya geri dönme planındayım. Sırf valo için gidip g pro x superlight almış insanım🤣. Biraz profosyonelliği seviyorum
hocam bende fps oyunları adamıyım 2yıl once pc aldım hikayeli oyun falanda oynarım diye daha valo ve fifadan başka oyun oynamadım yani zaten prof oyunculara bakarsan hep 1080p yuksek hz monıtor kullanıyolar

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Alper Kaplan
hocam bende fps oyunları adamıyım 2yıl once pc aldım hikayeli oyun falanda oynarım diye daha valo ve fifadan başka oyun oynamadım
Bende de durum öyle şuan pc de gow ragnarok lol valo ve forza5 var. Gow ragnarok bitince bida girmicem zaten. Geriye forza lol valo kalıyor. Forzaya kafa dağıtmak için 1 saat girip gazlıyorum. Sonra girip 3-4 saat lol atıyorum. Valoyu saldım ama geri başlayacağım 360hz mental ile sarar tekrardan

Yucx.meow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Yücel
Yani dediğim gibi gow serisini severim gow tüm serilerini oynadım suanda ragnarok oynuyorum. Ama genel olarak valo ve lolde gecıyor zamanım

1080p 380hz kararındayım asus rog birde güzel markadır üzmez gibi.
yapacağın en mantıklı seçim olur.

Top Bottom