2k 27” en az 180hz 1ms/0.5ms ips monitör

salamanca

80+
Reaksiyon skoru
5
Bütçe
15000
Sorum şu arkadaşlar bütçeden yana çok sıkıntılı değilim, ghosting ips glowdur odur budur parlaklıktır renk değerleridir en başarılı panele sahip ipsin kötü yanlarını minimuma indirmiş kaliteli bir monitör arıyorum. Bütçeyi taş çatlasa 15 e kadar zorlayabilirim o da çok bariz artı farkları varsa
Şuanlık ya fp ktc 22c modeli var 7kya
Ya da asus rog strix 27acs görmüştüm 11k görüntü kalitesi hoşuma gitmişti bi bu 2 ürün var aklımda tavsiyeleriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim

ASUS ROG Strix XG27ACS şuan bu monitöre bakarak bu mesajı yazıyorum. Gerçekten şahane bir monitör. Hepsiburada'da 6 taksit yaptıkları için 12k civarı bir fiyata almıştım fakat kasım indirimlerinde fiyatında güzel bir düşüş bekliyorum.

ASUS ROG Strix XG27ACS şuan bu monitöre bakarak bu mesajı yazıyorum. Gerçekten şahane bir monitör. Hepsiburada'da 6 taksit yaptıkları için 12k civarı bir fiyata almıştım fakat kasım indirimlerinde fiyatında güzel bir düşüş bekliyorum.
Sistemi 2 ay sonunda topladım sayılır hocam. İşlemci soğutucum kaldı sadece, sabrım tükeniyor artık 😆😊kasım indirimlerini beklemeli miyim kayda değer güzel indirimler gelir mi? Bir de 12 küsüre beyaz modeli vardı 27acsnin sistemim setupum full beyaz ama geceleri beyaz çerçeve çok rahatsız eder mi diye tereddütüm var ne diyorsunuz?

Sistemi 2 ay sonunda topladım sayılır hocam. İşlemci soğutucum kaldı sadece, sabrım tükeniyor artık 😆😊kasım indirimlerini beklemeli miyim kayda değer güzel indirimler gelir mi? Bir de 12 küsüre beyaz modeli vardı 27acsnin sistemim setupum full beyaz ama geceleri beyaz çerçeve çok rahatsız eder mi diye tereddütüm var ne diyorsunuz?
Bence beyaz çerçeve rahatsız etmez. İlk başlarda belki alışamayabilirsiniz ama sonradan alışırsınız rutin haline geldiğinde. Kasım indirimlerinde iyi indirim bekliyorum gerçekten bence beklemekte fayda var yıllarca kullanacağınız bir monitör için 1 ay beklenebilir.

Ben şu monitörü kullanıyorum tavsiye ederim.

Almış iken ne kadar büyük alırsan o kadar güzel oluyor bence monitör. Fiyatıda uygun bunun 31.5 inç için. 180 Hz 1ms fla her şeyi yeterli seviyede monitörün. Zaten Samsung yılların TV üreticisi panel konusunda başarılar Monitörleride üzeceğini sanmıyorum. Bundan önceki monitörümde Samsung'tu benim 10 yıldan fazla sorunsuz kullandım.

Ayrıca Vatan mağazasından gidip görerek alabilirsin. Ölü piksel flan çıkarsa uğraşmamış olursun. Ve en güzeli Vade farksız peşin fiyatına 3 taksit yapılıyor.

Ben şu monitörü kullanıyorum tavsiye ederim.

Almış iken ne kadar büyük alırsan o kadar güzel oluyor bence monitör. Fiyatıda uygun bunun 31.5 inç için. 180 Hz 1ms fla her şeyi yeterli seviyede monitörün. Zaten Samsung yılların TV üreticisi panel konusunda başarılar Monitörleride üzeceğini sanmıyorum. Bundan önceki monitörümde Samsung'tu benim 10 yıldan fazla sorunsuz kullandım.

Ayrıca Vatan mağazasından gidip görerek alabilirsin. Ölü piksel flan çıkarsa uğraşmamış olursun. Ve en güzeli Vade farksız peşin fiyatına 3 taksit yapılıyor.

Hocam 31 inç çok çok büyük benim için. 27 inçten yukarı çıkmayı düşünmüyorum ha bir de görüntü kalitesi kontrast oranı ve de siyahların daha siyah gözükmesinden dolayı va panellere de bakıyorum suanda

Hocam 31 inç çok çok büyük benim için. 27 inçten yukarı çıkmayı düşünmüyorum ha bir de görüntü kalitesi kontrast oranı ve de siyahların daha siyah gözükmesinden dolayı va panellere de bakıyorum suanda

Almadan önce bende öyle diyordum ama alıp 3-5 gün kullanınca alışıyorsun ve Çok güzel geliyor büyük monitör. İyiki 27 almamışım diyorum. Ve başkasının 24 inç monitörünü flan görünce cücük gibi geliyor bir daha. Alışınca çok zevkli kullanması bence.

Çevrende VATAN mağazası varsa gidip canlıda görmeni öneririm. Yan yana oluyor zaten 27 inç ve 31 inç üstü modellerler gözünde tartarsın. Aynı paralara almış iken 31.5 inç almak daha iyi olacaktır Pişman olmayacaksındır.

Samsung'un bu serilerin VA panalleride var ama onlar kavisli ekran oluyor genelde onlar pek hoşuma gitmemişti ben monitör ararken çok kaba duruyorlar gibi gelmişti.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada aynı monitörün 27 inç olan seçeneğide var. Ama stok kalmamış çoğu yerde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,130
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri