2k 27 inc IPS monitör tavsiyesi

Tamam hocam ama odyssey g65b yi öneriyorum fiyatını hakkediyorsun değil mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani smart tv ozelleriklerine ihtiyacım yok monitor özelinde değerlendirmek istiyorum sadece monitor ozellerikleri hakkını veriyorsa degelndireyim
Hak ediyor. Şu anda laptop eski olduğundan 1080p 120hz kullanmak zorundayım. İlk defa monitörde +60hz görüyorum bu bile uçurum benim için. Sistem gelse 2k 240hz denemek istiyorum. Smart tv olduğundan kumandası vs de var monitörlerin altında olan yönlendirme tuşlarından çok daha rahat ayar yapılabiliyor kumandayla. İlk açtığında renkler biraz soluk gelecektir forumları okuyup kendi isteğine göre renk ayarı yap. Gözümü çok ağrıttığından ben parlaklığı düşükte kullanıyorum.

Bi tık zor gibi bu ayarlamaları yapmam ama diğer modeller arasinda kesinlikle tavsiyeniz bu ise birilerini bulup ayarlicam hocam. Dell ve lenovo 8.5 k civarına bu modelin cok mu gerisinde hocam

Paylaştığım modeller içinde en mantıklısı parasını hakeden bu mudur hocam
Yarın elime ulaşacak hocam o yüzden bilemiyorum :/ Teknik özellik olarak evet en iyi f/p monitör şu anda bu görünüyor.

Hak ediyor. Şu anda laptop eski olduğundan 1080p 120hz kullanmak zorundayım. İlk defa monitörde +60hz görüyorum bu bile uçurum benim için. Sistem gelse 2k 240hz denemek istiyorum. Smart tv olduğundan kumandası vs de var monitörlerin altında olan yönlendirme tuşlarından çok daha rahat ayar yapılabiliyor kumandayla. İlk açtığında renkler biraz soluk gelecektir forumları okuyup kendi isteğine göre renk ayarı yap. Gözümü çok ağrıttığından ben parlaklığı düşükte kullanıyorum.
Sistemin hazir oldugunda tekrar değerlendirmeni isterim hocam 1 hafta kadar sürem var almak için

Yarın elime ulaşacak hocam o yüzden bilemiyorum :/ Teknik özellik olarak evet en iyi f/p monitör şu anda bu görünüyor.
Yarin detaylarını beklerim ozman hocam

Son düzenleme:
Sistemin hazir oldugunda tekrar değerlendirmeni isterim hocam 1 hafta kadar sürem var almak için

Ne zaman gelir bilmiyorum 4 gün oldu ödeme onaylandıda

Tabii ki hocam. Piksel ghosting ışık sızması vs. testlerini tamamladıktan sonra konu açarım forumda zaten yaşadığım problemler veya olumlu durumlar konusunda :)

Tabii ki hocam. Piksel ghosting ışık sızması vs. testlerini tamamladıktan sonra konu açarım forumda zaten yaşadığım problemler veya olumlu durumlar konusunda :)
benide etiketlermisin

benide etiketlermisin
Konu yarından sonra gelebilir büyük ihtimalle ya çünkü monitör tahmini teslimat yarın görünüyor açtım ettim çalışıyorum zaten iş spor derken geceye kalır gece açacağıma sabahtan açarım konuyu unutmazsam etiketliyim hocam

Konu yarından sonra gelebilir büyük ihtimalle ya çünkü monitör tahmini teslimat yarın görünüyor açtım ettim çalışıyorum zaten iş spor derken geceye kalır gece açacağıma sabahtan açarım konuyu unutmazsam etiketliyim hocam
sıkıntı yok. beni etiketlemekte zorlanıyor çoğu kişi bu arada denesene bi sen etiket atabiliyonmu

G65b bu bütçede en iyisi.

Oyun moduna alıp tepki süresini standart yapın.
netlik ayarı isteğe bağlı 12’ye yükseltilebilir.
Renk ayarı isteğe bağlı 25’ten 30-35 arasına yükseltilebilir.
eğer ekran aşırı sarımsı ise red ve green azaltın, mavimsi ise blue ayarını azaltın. Beyaz ekran açıp ayarlayabilirsiniz. Strobe ayarı var bu modelde, kötü çalışıyor. İsmi ne diye geçiyor bilmiyorum. Mprt diye geçiyor olabilir, kapalı kalması en iyisi.
Parlaklık ve kontrast göz zevkinize göre ayarlayın.

G65b bu bütçede en iyisi.

Oyun moduna alıp tepki süresini standart yapın.
netlik ayarı isteğe bağlı 12’ye yükseltilebilir.
Renk ayarı isteğe bağlı 25’ten 30-35 arasına yükseltilebilir.
eğer ekran aşırı sarımsı ise red ve green azaltın, mavimsi ise blue ayarını azaltın. Beyaz ekran açıp ayarlayabilirsiniz. Strobe ayarı var bu modelde, kötü çalışıyor. İsmi ne diye geçiyor bilmiyorum. Mprt diye geçiyor olabilir, kapalı kalması en iyisi.
Parlaklık ve kontrast göz zevkinize göre ayarlayın.
Çok fazla ayar var gbi geldi hiçte anlamam default ayarda daha iyi görüntü alavilecegim bi panel yok galiba zaten 8-9 k bandında galiba tamam hocam teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,733
Üyeler
184,049
Son üye
Zeynddnn
Geri