2k 27 inç monitör tavsiye

Jadonas

80+
Katılım
6 Haziran 2022
Mesajlar
29
Reaksiyon skoru
22
Bütçe
9000
Evet 2k monitör tavsiyesi istiyorum 27 inç. Rekabetçi oyunlar oynuyorum (CS2, valorant vs). Ama son zamanlarda hikayeli oyunlar da oynamaya başladım
Bütçem 7k-9k arası değişkenlik gösterebilir. (İndirim de bekleyebilirim)
Siyahların gerçekten simsiyah olduğu, monitör kenarlarından ışık sızması olmayan renkleri ve parlaklığı güzel bir monitör arıyorum.
Küçük bir göz gezdirmeyle KTC H27T22c, Lenovo R27QE, Gamepower Sonic T80 gibi modeller gördüm. Sizlerin tavsiyesine ihtiyacım var

@Tayfunns @İsimbulamajim
 
İPS de siyahlar griye kaçar. İPS glow da siyah açısından çok rahatsız edici bir durumdur ve kaçınılmazdır. Siyahların gerçekten siyaha benzediği (oled kadar değil tabii ki de) bir monitör arıyorsanız VA bakmanız lazım.

Burada bir seçim yapmanız gerekiyor. Ağırlıklı olarak FPS oyunları mı yoksa hikayeli oyunlar mı oynayacaksınız? Veya rankınız yüksek mi? Mesela valorantta immortal mısınız?

Eğer ağırlıklı FPS ise R27QE baktığınız modellerden en yüksek kontrast oranına sahip model.

Sonic T80 ortalamanın altında kontrast oranına sahip olduğu için siyah performansı da daha zayıf olacaktır. KTC de iş görür ama sizin beklentinizi karşılamaz, çünkü ekstradan siyah performansı bekliyorsunuz.
 
Ağırlıklı olarak FPS oyunlar oynuyorum evet. Yani İmmortal değilim ama birgün olmak hedefim. Grimsi siyahlardan çok sıkıldım gerçekten her aldığım monitör berbat siyahlara sahipti artık gerçek siyah ve canlı renkler görmek istiyorum.
İlk attığınız monitör sanırım curved. Hiç curved kullanmadım biraz çekiniyorum. Lenovo anladığım kadarı ile benim için en iyi seçenek hocam. Çok teşekkür ediyorum vaktiniz için
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,009
Mesajlar
10,371,958
Üyeler
183,043
Son üye
rocinante
Geri
Top